Ankara'nın göbeğinde iki büyük saldırı oldu. Malum medya sessizliği büründü

Ankara'nın göbeğinde iki büyük saldırı oldu. Malum medya sessizliği büründü
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ve ardından YENİÇAĞ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'na yönelik gerçekleştirilen saldırıların, iktidara yakınlığı ile bilinen gazetelerin internet sitelerine yer bulmaması dikkat çekti.

Türkiye'de siyaset ve medya gündemi, önce Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ardından YENİÇAĞ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'na yönelik gerçekleştirilen saldırı haberlerine kilitlendi. Başta siyasi parti liderleri, siyasi temsilciler ve çok sayıda gazete, Özdağ ve Uğuroğlu'na yönelik saldırı ile ilgili haberler yayınlayarak, paylaşımda bulundu. 

Ancak, Özdağ ve Uğuroğlu'na yönelik paylaşımlar, iktidara yakınlığı ile bilinen gazeteler tarafından haber değeri görmedi. Yeni Akit, Sabah, Yeni Şafak gibi iktidara yakınlığıyla bilinen gazetelerin internet sayfalarında saldırıya dair haber yapılmadığı görüldü. 

akit-gazetesi.jpgyeni-safak-gazetesi.jpgsabah-gazetesi.jpg

GELECEK PARTİSİ'NDEN TEPKİ

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün de bazı yayın kuruluşlarının, saldırılara yer vermemesi ile ilgili paylaşımda bulundu. Ün'ün paylaşımı şu şekilde: 

"İlçe teşkilatımızdan bir kişi görevden ayrılsa manşetten veren iktidar medyası Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ evinin önünde saldırıya uğradı haber yapmak için kimin onayını bekliyorsunuz." 

tweet-011.jpg

 

 

 

İlgili Haberler