Antalya'da yağış ve soğuk hava seralara zarar verdi

Antalya'da yağış ve soğuk hava seralara zarar verdi
Antalya'da etkili olan soğuk hava ve sağanak yağış, Kumluca, Demre ve Kaş ilçelerinde seraların zarar görmesine neden oldu.

Kış aylarının gelmesi ile birlikte Türkiye'nin çeşitli illerinde yağışlar da etkili olmaya başladı. Antalya'da sağanak nedeniyle sera ve tarım arazilerini su bastı. Kentte, dün akşam saatlerinde başlayan sağanak ve rüzgar sabah saatlerinde de etkili oldu. Özellikle yağış nedeniyle kent trafiğinin yoğun olduğu mahalle ve ana güzergahlarda yaşanan aksamalara polis ekipleri müdahale etti.
SERA VE TARIM ARAZİLERİ ZARAR GÖRDÜ 
Su birikintilerinin oluştuğu bölgelerde ise belediye ekipleri çalışmalarını sürdürdü. Sağanaktan dolayı birçok aracın yolda kaldığı görüldü. Yağışa hazırlıksız yakalananlar iş merkezleri ile iş yerlerinin tentelerinin altlarında ıslanmaktan korundu. Sabah saatlerine kadar 87 itfaiye ekibi, kent genelinde çalışma yaptı. Ekipler, 102 noktada su tahliyesi ve kurtarma çalışması yaptı, otomobillerinde mahsur kalan 85 kişi de kurtarıldı.  Sağanaktan dolayı sera ve tarım arazileri zarar gördü. 
20201229-2-46093644-61072671-web.jpg