Fenerbahçe taraftarı bu videoyu binlerce kez paylaştı

Fenerbahçe taraftarı bu videoyu binlerce kez paylaştı
İsmail Kartal yönetiminde ilk maçına çıkacak Fenerbahçe'de taraftarlar, futbolcuları motive etmek için Kartal'ın 1984 yılında attığı golü paylaşıyor.

Fenerbahçe’de Vitor Pereira’nın gönderilmesinin ardından takımın başına getirilen İsmail Kartal, Sarı – Lacivertlilerin başına ilk maçına bu akşam Antalya deplasmanında çıkacak.

Sarı – Lacivertli taraftarlar, Fenerbahçe’de ikinci kez teknik direktör olarak görev alan Kartal’a büyük umut bağladı.

Bu akşam oynanacak Antalyaspor mücadelesi öncesinde Fenerbahçe taraftarları, İsmail Kartal’ın Sarı – Lacivertli formayla attığı ilk golü sosyal medyadan paylaşarak futbolculara mesaj gönderdi.

Binlerce kez paylaşılan videoda, İsmail Kartal’ın 4 Kasım 1984’te Gençlerbirliği’ne yaklaşık 30 metreden attığı gol büyük beğeni topladı.

Sarı – Lacivertli taraftarlar Antalyaspor maçı öncesi futbolcuları da etiketleyerek, takımı motive etti.

İLK DÖNEMİNDE BÜYÜK BAŞARI YAKALADI

Fenerbahçe''de ikinci İsmail Kartal dönemi. Kartal, yardımcı antrenörlük yaptığı Sarı Lacivertliler''in başına ilk olarak 2014-15 sezonunda geldi.

İsmail Kartal, 12 Ağustos 2014''te Aziz Yıldırım''ın başkanlığı döneminde Fenerbahçe ile sözleşme imzalarken; Sarı Lacivertliler o sezonu Galatasaray''ın üç puan gerisinde ikinci tamamladı.

Fenerbahçe, İsmail Kartal''lı ilk döneminde Türkiye Kupası''nı kazandı. Sarı Lacivertliler, İsmail Kartal''la o sezon çıktığı 46 resmi maçta 30 galibiyet elde etti. Fenerbahçe sezonu 10 beraberlik ve 6 da mağlubiyetle tamamladı.

ÇUBUKLU FORMAYLA 15 GOL ATTI

25 Mayıs 1961 İstanbul doğumlu İsmail Kartal, futbol yaşantısına Sarıyer''de başladı. Sarıyer''in ardından Gaziantepspor''a transfer olan İsmail Kartal, iki yıl bu kulüpte oynadıktan sonra 1983-1993 yılları arasında Fenerbahçe''de top koşturdu. Sarı Lacivertli formayla 235 maç oynayan İsmail Kartal, dokuzu penaltıdan olmak üzere 15 gol attı.

İlgili Haberler