Arabalar filminin sevilen karakteri gerçeğe dönüşüyor!

Arabalar filminin sevilen karakteri gerçeğe dönüşüyor!
Arabalar filmi sevilen karakterlerinden Sally, Porsche ve Pixar iş birliği ile gerçeğe dönüşüyor. İşte ayrıntılar...

ShiftDelete''den alınan bilgilere göre, bir döneme damga vuran, Şimşek McQueen karakteri ile yediden yetmişe herkesin beğenisini kazanmayı başaran animasyon film serisi Arabalar, heyecanlandıran bir olayla gündeme geldi. Bu kapsamda serinin yapımcılarından Pixar’ın otomobil üreticisi Porsche ile sevilen karakterlerden birinin gerçeğe uyarlanması için çalışmalara başladığı ortaya çıktı. İşte ayrıntılar…

Arabalar filmindeki hangi karakter gerçeğe dönüşecek?

2017’de üçüncü filmi ile izleyici karşısına çıkan, 383,9 milyon dolarlık hasılat elde eden Arabalar serisinin sevilen karakterlerinden Sally, Porsche ve Pixar iş birliği ile gerçeğe dönüşüyor. Filmde 2002 model 911 Carrera olarak karşımıza çıkan Sally, son dönemde dünya gündemini bir hayli meşgul eden bir olaydan mağdur olan insanlara karşı yardım amaçlı üretilecek.

Pixar ve Porsche iş birliği ile modern bir görünüm kazandırılması planlanan Sally, bir adet üretilecek ve daha sonra açık artırmaya sunulacak. Satıştan elde edilecek gelirin Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Bürosu (BMMYK) aracılığıyla Ukrayna’da savaş mağduru insanlara ve Girls Inc kuruluşuna bağışlanacağı duyuruldu.

Porsche ve Pixar, gerçeğe uyarlanacak Sally’nin filmdekine benzeyebilmesi için yoğun mesai harcıyor. Bu kapsamda özel rozetler, jantlar, gümüş kaplama ve hatta karakterle özdeşleşen dövmenin de kullanılması bekleniyor. Son olarak Porsche, projenin tamamlanmasın ardından en yakın tarihte Sotheby’s tarafından açık artırmaya çıkarılacağını söyledi.