Arka Sokaklar 494. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar son bölüm

Arka Sokaklar 494. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar son bölüm
Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar 494. bölüm fragmanı yayınlandı mı diziseverler tarafından sıkça aratılıyor. Arka Sokaklar son bölümünde neler oldu? Rıza Baba mahkemeye sevk edildi.

Arka Sokaklar yine nefesleri kesti. Son bölümüyle izleyicileri yine ekran başına kilitlemeyi başardı. Yayınlanan 493. bölümünün ardından Arka Sokaklar 494. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yayınlanmadı mı? Sorusu da gelmeye başladı. Son bölümünde bilindiği üzere Arka Sokaklar'da, Organize Şube Amiri İsmail, savcı gelene kadar Rıza Babaya kötü davranmaktaydı. Rıza Baba sorgulandı ve mahkemeye sevk edildi.

ARKA SOKAKLAR 494. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Arka Sokaklar 494. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haber sitemizde yer alacaktır. Peki yeni bölümde neler olacak?

Organize Şube Amiri İsmail, savcı gelene kadar Rıza Babaya kötü davranmaktadır. Rıza Baba sorgulanır ve mahkemeye sevk edilir. Ekip sinir içindedir. Ayla ve Pınar perişandır. Pınar babasının elleri kelepçeli adliyeye sevk edildiğine tanık olur. Rıza Baba, tutuklu yargılanacaktır.

Ekip, Rıza Babanın evine gelen tesisatçının peşine düşer. Adam ortalardan kaybolmuştur. Birileri Rıza Baba’ya büyük bir oyun oynamaktadır. Ekip, Rıza Baba’nın bu durumu ile ilgili çok üzgün iken Engin Müdür’ün tekrar ekibe katılması ise, ekipte bir sevince sebep olacaktır.

ARKA SOKAKLAR 493. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN

rkas.jpg

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Engin Komiser’in dönüşünün ardından ekibe hareket geleceğini gösterdi. Rıza Baba’nın başlarına gelenler sonrasında büyük üzüntü yaşayan ailesi ve çalışma arkadaşları onu kurtarmak için çaba sarf edecek. Peki, Arka Sokaklar 494. bölüm fragmanında neler olacak. Şimdiden merak konusu oldu. 

Arka Sokaklar Kanal D ekranlarında her cuma günü saat:20.00'da yayınlanıyor. Yeni bölüm ve fragmanlar için haberimizi takip etmeyi unutmayın.