Artık korku duvarları yıkıldı! Meral Akşener vatandaşın kendisine anlattıklarını böyle paylaştı

Artık korku duvarları yıkıldı! Meral Akşener vatandaşın kendisine anlattıklarını böyle paylaştı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Trabzon’daki son durağı Ortahisar oldu. Bir valiz satıcısı Akşener’e oğlunun psikolojisinin bozulduğunu belirterek “4 senede makina mühendisliğini bitirdi, 3.8 ortalamayla mezun oldu 1 senedir girmediği mülakat yok şimdi psikolojik tedavi görüyor” dedi. Akşener bu anları kişisel Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün "Memleket Gezileri" kapsamında Trabzon''a gitti. Trabzon''da esnafın yaşadığı sıkıntıları yerinde gözlemledi. Akşener''in Trabzon''daki son durağı Ortahisar oldu. Çanta, valiz satıcılığı yapan bir esnafın yaşadıklarını kişisel Twitter hesabından paylaşan Akşener, "Ortahisarlı esnaf kardeşlerim de sesinin duyulmasını istiyor sayın Erdoğan, Gözlerini kapatıp, kulaklarını tıkayıp o koltukta oturmaya devam edemezsin. Artık tüm korku duvarları yıkıldı... Seçmenin velinimet, vatandaşın özne olması için ziyaretlere devam edeceğim" dedi. 

Valiz, çanta satan bir esnafla konuşan Akşener “İşler nasıl, geçinebiliyor musunuz?” diye sordu. Çanta satıcısı esnaf oğlunun yaşadıklarını şöyle anlattı.

“1 SENEDİR İŞ ARIYOR BULAMAYINCA PSİKOLOJİK TEDAVİYE BAŞLADI”
 

“Sağlık olarak iyiyiz ama iflas bayrağını yakında çekeriz mi diyeyim bilmiyorum, ayakta durmaya çalışıyoruz. Elektrik faturası ve stopaja para yetiştiremiyoruz. Sattığım valizi 25 lira karla veriyorum, bu gidere bu paraya vermemem lazım. Kira mı vereyim, fatura mı ödeyeyim. Çalışan işçileri çıkarmak zorunda kaldık. Oğlum makine mühendisliğini bitirdi, kendisi şimdi psikolojik tedavi görüyor şimdi, 1 senedir iş arıyor. “Baba, dayım iş bulamıyorum” diyor. Benim de psikolojim bozuldu ben ne yapabilirim? Çocuğun girmediği mülakat kalmadı. “3.8 ortalama ile bitirdim, keşke okumasaydım” diyor. İsmini vermeyeceğim bir partinin vekili geldi buraya yüzümüze bakmadı. Vekil de böyle yaparsa biz kime derdimizi anlatacağız. İnsan gibi yaşamak istiyorum.”