Aşçılıkta kaşık atmak ne demek. Şef’in kaşık atması ne demek. Masterchef Türiye’de Somer Şef’in kaşık atmasının anlamı ne

Aşçılıkta kaşık atmak ne demek. Şef’in kaşık atması ne demek. Masterchef Türiye’de Somer Şef’in kaşık atmasının anlamı ne
Masterchef Türkiye’nin bugün yayınlanacak olan olan yeni bölüm fragmanında Somer Şef'in kaşık atma anı damga vurdu. MasterChef Türkiye’de Somer Şef’iin kaşık atmasının ne anlamı geldiği izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Aşçılıkta kaşık atmak ne demek. MasterChef Türiye’de kaşık atmak ne demek?

TV8 ekranlarında ilgiyle izlenen ve adım adım finale yaklaşılan MasterChef Türkiye son 3 kalan yarışmacı bu gece belli olacak. MasterChef Türkiye’nin dün yayınlanan yeni bölüm fragmanında Somer Şef'in kaşık atması dikkatleri çekti.
Peki, Aşçılıkta kaşık atmak ne demek. Masterchef Türiye’de kaşık atmak ne demek?
AŞÇILIKTA KAŞIK ATMAK NE DEMEK?
Kaşık atmak terimi, 'benim sana öğretecek bir şeyim kalmadı' demektir. Şefler arasında öğrencilerinin yemeklerini tadan ve hiç bir eksik bulmadıklarında başarılarını göstermek için yaptığı bir harekettir.
GEÇEN SENE DE YAŞANMIŞTI
Kaşık atmak hareketi, MasterChef Türkiye’de geçen sene de yaşanmıştı. Geçen yıl şampiyon olan Cemre’nin yemeğinde de şefler tadım esnasında kaşık atmıştı. Daha sonra Mehmet Şef kaşık atmanın ne olduğuna dair açıklık getirmişti.

(Kaynak: Milliyet)