MasterChef Türkiye’de finale kalan isim belli oldu. 24 Aralık 2020 MasterChef Türkiye’de hangi iddialı yarışmacı eleme potasına gitti

MasterChef Türkiye’de finale kalan isim belli oldu. 24 Aralık 2020 MasterChef Türkiye’de hangi iddialı yarışmacı eleme potasına gitti
MasterChef Türkiye’de finale kalan ilk isim dün akşam gerçekleştirilen yarışmanın ardından belli oldu. Final heyecanın arttığı yarışmada Serhat ve Özgül son üçe giren ilk kişi olmak için kıyasıya mücadele ettiler. Peki, MasterChef Türkiye’de finale kalan isim belli oldu. 24 Aralık 2020 MasterChef Türkiye’de hangi iddialı yarışmacı eleme potasına gitti, gözyaşlarını tutamadı…

MasterChef Türkiye’de 19’uncu haftanın son eleme adayı şeflerin 3 turda verdiği oylamaların ardından belli oldu.

yenicag-masterchef-015.jpg

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin 24 Aralık’ta yayınlanan son bölümünde, Şef Fatih Tutak'ın barbun menüsü, yaratıcılık oyunu ve Mehmet Şef'in menüsü için Özgül ve Serhat mücadele verdiler.

yenicag-masterchef2-073.jpg

Üçlü turun ardından şeflerin verdiği puanlama ile Serhat gecenin birincisi olarak MasterChef'te finale adını yazdırdı. Peki, MasterChef Türkiye’de finale kalan isim belli oldu. 24 Aralık 2020 MasterChef Türkiye’de hangi iddialı yarışmacı eleme potasına gitti, gözyaşlarını tutamadı…

yenicag-masterchef3-070.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE ELEME ADAYI KİM OLDU? 

MasterChef Türkiye'de, oynanan üçlü turun ardından haftanın üçüncü eleme adayı 63 puanla Özgül oldu.MasterChef yarışmacıları Serhat ve Özgül perşembe akşamı ikili düelloda, ilk etapta Şef Fatih Tutak'ın menüsünü yapmak için karşılaştı. Barbun, roka sosu, dometesli yanık pilav ve taramadan oluşan şefin tabağı için yarışmacılara tam 75 dakika süre verildi.

yenicag-masterchef4-056.jpg

İLK OYUNUN GALİBİ SERHAT OLDU

Sürenin ardından oylamaları yapan şefler puanları açıkladı. İlk etap sonunda Serhat toplam 30 puan alırken, Özgül, 26 puan aldı. Böylece ilk oyunun galibi Serhat oldu.

yenicag-masterchef5-044.jpg

İKİNCİ OYUNUN GALİBİ YİNE SERHAT OLDU

İkinci oyunda ise yarışmacılar yaratıcılık oyununda karşılaştı. Şefler yaratıcılık oyununda ana ürün "Susam"ı yarışmacılara verdi. 45 dakika süre sonunda şefler yemeklerin tadına baktı. Bu oyunda Özgül 21 puan, Serhat 23 puan aldı. Bu oyunun sonunda da kazanan isim Serhat oldu.

yenicag-masterchef8-023.jpg

SOMER ŞEF ÖZEL TARİFİN DETAYLARINI ANLATTI

Üçüncü ve son etapta ise bu kez iki yarışmacı Somer Şef'in özel tarifi olan Pekin Ördeği için karşılaştı. Somer şef, bu özel tarifin detaylarını yarışmacılara anlattı. Şefler süre olarak 75 dakika + 15 dakika verdi. Puanlama sonrası Serhat 21, Özgül 16 puan aldı.

yenicag-masterchef9-023.jpg

ÖZGÜL GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Böylece üç oyunun ardından toplam puanlama Serhat 74, Özgül 63 puan şeklinde gelişti. Gecenin birincisi olan Serhat MasterChef finalisti olurken, kaybeden Özgül gözyaşlarına hakim olamadı. Emir, Barbaros ve Özgül cumartesi günü eleme potasında karşılaşacak.

yenicag-masterchef15-001.jpgyenicag-masterchef11-006.jpg

(Kaynak: Hürriyet)