“Dış transferi bana bırakın”

“Dış transferi bana bırakın”
Yerli oyuncu transferinde 6 oyuncuya imza attıran, bordo-mavililerde yeni teknik direktör Vahid Halilhodzic, “Yabancı transferinde acele etmeyin.

Bana bırakın; raporumu bekleyin” dedi. Sezon bittikten sonra Fırtına’nın bir numaralı gündemi, yabancı golcü transferiydi. Ancak bir anda teknik direktör değişimi yaşandı. Hami Mandıralı’nın yerine Halilhodzic’le anlaşma sağlandı. Halilhodzic’in, “Yabancı transferlerinde sorumluluğu bana bırakın” demesi üzerine yönetim yerli yıldızlara yöneldi. Mandıralı’nın listesi doğrultusunda bombalar peş peşe patladı. Önce Elazığspor’dan Serdar Gürler ile Deniz Yılmaz ve Ajax’tan Serhat Çakmak’a imza attırıldı. Ardından Altınordu’nun yıldızı Gökhan Karadeniz, Orduspor’dan transfer edilen Anıl Taşdemir ile birlikte Bordo-Mavili ekibe katıldı. Fırtına son bombayı, Galatasaray’ın elinden kaptığı Turgut Doğan Şahin ile patlattı. 6 yıldıza imza attıran Trabzonspor, ligin transferdeki en hızlı takımı oldu. Bordo-mavililer bu transferle yerli kadrosunu bir hayli güçlendirdi. 

Onur: Trabzon’un yeri zirve olmalıdır
Bordo-mavili ekibin file bekçisi Onur Kıvrak, “Trabzonspor’un yeri her zaman zirve olmalıdır. Şampiyonluk dışında hiçbir sonuç başarı kabul edilmemelidir” dedi. Bunun sağlayacak dinamiklerin tek başına futbolcular olamayacağını kaydeden milli kaleci, “Yönetim görevini yapmalı. Futbolcuların maddi manevi rahat olmalarını sağlamalı. Taraftar her maçta tribünleri doldurmalı. Ondan sonrası zaten kendiliğinden gelir ve mutlu sona ulaşırız” diye konuştu.

Olcan’a baskı!
Trabzonspor’da Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticiler, takımdan ayrılmak isteyen Olcan Adın’a kalması yolunda baskı yaparken, yeni teknik direktör Vahid Halilhodzic’in de devreye girdiği öğrenildi. Milli futbolcuyla bir araya gelen Bosnalı teknik adam, “Seni takımda görmek istiyorum. En büyük silahım olacaksın” dedi. Murat Taşkın