Athena Gökhan'dan müzik yasağı göndermesi: Saat kaç, on ikiyi geçtik mi

Athena Gökhan'dan müzik yasağı göndermesi: Saat kaç, on ikiyi geçtik mi
Athena grubu, önceki akşam Turkcell Vadi’de sahne aldı. Grubun solisti Gökhan Özoğuz, yakın zamana kadar uygulanan müzik yasağına gönderme yaptı.

Atlantis Yapım, SM Production ve Vadistanbul işbirliğiyle hayata geçirilen Turkcell Vadi, şehrin en iyi etkinliklerini müzikseverlere, sanatseverlere sunmaya devam ediyor.

Yurtiçinde ve yurtdışında sayısız konser ve festivalde yer almış, Türk rock müzik tarihinin efsane gruplarından Athena, 23 Temmuz Cumartesi Turkcell Vadi Sahnesi''nde, hayranlarının yoğun ilgisi ve şarkılarıyla unutulmaz bir atmosfer yarattı.
 
Sahne performansı ile farkını her zaman ortaya koyan Athena, Sen de Yap ile devam ettiği konserinde  ‘Kafama Göre’, ‘Ben Böyleyim’, ‘Serseri Mayın’, ‘Arsız Gönül’, ‘Yaşamak Var Ya’, ‘For Real’, ‘Skalonga’, ‘Her Şey Güzel Olacak’  gibi hit olmuş şarkılarının yanı sıra ’Aldırma Gönül’, ‘Gündüzüm Seninle’ gibi farklı müzik türlerinden örnekleri de yorumladılar.

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz konserinde, “Saat kaç, 00.00’ı geçtik mi?” şeklinde espri yaparak yakın zamana kadar uygulanan müzik yasağına gönderme yaptı.
Halihazırda devam eden müzik yasağında, son yapılan değişikle, yasak gece 01.00''e kadar uzatılmıştı. 

İki saatten fazla sahne üstünde kalan Athena her daim şarkılarını seyircilerinin oluşturduğu dev koro eşliğinde söyleme geleneğini Turkcell Vadi’de coşku dolu geçen konserinde de gerçekleştirdi.   

İlgili Haberler