Avrupa’da Türk gecesi

Avrupa’da Türk gecesi
Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden takımlardan Galatasaray, Trabzonspor ve Sivasspor, ülkemize moral vermek için sahaya çıkacak.

Galatasaray, Trabzonspor ve Sivasspor maçları hangi kanalda. Saat kaçta başlıyor

Sözcü''nün haberine göre, orman yangınlarıyla acılar yaşadığımız bu günlerde futbol kulüplerimiz Avrupa arenasında boy gösterecek. Galatasaray, Trabzonspor ve Sivasspor, bugün birbirinden önemli karşılaşmalara çıkacak ve milletimize moral vermek için sahada mücadele edecek.

Şampiyonlar Ligi''nde PSV''ye yenilerek elenen Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk mücadelesinde İskoçya''nın St. Johnstone ekibini konuk edecek. UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu ilk karşılaşmasında Trabzonspor, Norveç''ten Molde''yi ağırlayacak. Sivasspor, Gürcü Dinamo Batum ile saat 20.00''de deplasmanda karşılaşacak.

GALATASARAY MAÇI SAAT 21.00''DA 

Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Hollanda ekibi PSV Eindhoven’a mağlup olarak, Avrupa macerasına UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek olan temsilcimiz Galatasaray, üçüncü eleme turu ilk maçında İskoç ekip St. Johnstone ile karşı karşıya gelecek.

Galatasaray - St. Johnstone maçında ilk düdük bugün saat 21:00''da çalacak. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu''nda İsviçreli hakem Sandro Scharer''in yöneteceği mücadelenin Spor Smart kanalı ekranlarında yayınlanacak.

Aslan''da yeni transferlerden Cicaldau daha önce Craiova ile UEFA Konferans Ligi''nde oynadığı için elemelerde görev alamayacak. 
Sarı-kırmızılıların UEFA''ya bildirdiği listede Oğulcan, Emre Akbaba, Fatih Öztürk, Jimmy Durmaz ve Ozornwafor yok. Yenilerden Patrick van Aanholt, Sacha Boey ve Berkan Kutlu ise Fatih Terim''in görev vermesi halinde forma giyebilecek.

TRABZONSPOR 2 YIL SONRA SAHADA

2019''da mali yükümlülüklerini yerine getirmediği için bir yıl men cezası alan Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Norveç ekibi Molde''yi konuk edecek. Kritik mücadelede Bruno Peres, Marek Hamsik ve Gervinho''nun da süre alması bekleniyor.Koita sakatlığı sebebiyle görev yapamayacak. 

Trabzonspor - Molde maçı bugün saat 20:30''da HD kalitesiyle A Spor ekranlarından canlı yayınlanacak. Saat 20.30''da başlayacak olan mücadelenin rövanşı ise 12 Ağustos''ta oynanacak. Maçı Alman Futbol Federasyonu''ndan Harm Osmers''in yönetecek.

Bordo-mavililer, rakibini geçmesi halinde play-off aşamasına geçecek. Karadeniz ekibinin bu turdaki rakibi ise Roma olacak.
Bordo-mavililerin bugün Molde ile oynayacağı maçı A Spor canlı olarak ekranlara getirecek. 

SİVASSPOR''UN MAÇI AÇIK KANALDA

UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında temsilcimiz Sivasspor deplasmanda Dinamo Batum''a konuk olacak. Deplasmandan avantajlı bir skor ile dönmek isteyen temsilcimiz Gürcistan temsilcisi Dinamo Batum''u elemesi halinde play-off turunda Lokomotiv Plovdiv (Bulgaristan) / Kopenhag (Danimarka) eşleşmesinin galibi ile karşı karşıya gelecek. 

Dinamo Batum-Sivasspor maçı bu akşam saat 19:00''da başlayacak. Batum Stadı''nda oynanacak olan mücadele Bosna Hersekli hakem İrfan Peljto düdük çalacak. Dinamo Batum-Sivasspor Konferans Ligi maçı TRT Spor ekranından naklen ve şifresiz olarak ekrana gelecek.

Galatasaray-St. Johnstone muhtemel 11’ler:

GALATASARAY: Muslera, Boey, Marcao, Luyindama, Van Aanholt, Berkan, Aytaç, Kerem, Emre Kılınç, Sekidika, Mohammed
ST: JOHNSTONE: Clark, Rooney, Kerr, Gordon, McCart, Davidson, McCann, Wotherspoon, Hendry, O''Halloran, Devine

Trabzonspor-Molde muhtemel 11’ler:

TRABZONSPOR: Uğurcan, Peres, Edgar Ie, Hugo, İsmail, Berat, Hamsik, Gervinho, Bakasetas, Nwakaeme, Djaniny
MOLDE: Linde, Knudtzon, Gregersen, Sinyan, Haugen, Aursnes, Hussain, Hestad, Eikrem, Brynhildsen, Fofana

Dinamo Batum-Sivasspor muhtemel 11’ler:

DİNAMO BATUM: Kupatadze, Chabradze, Kabakhidze, Azatskiy, Azarov, Teidi, Altunashvili, Mamuchashvili, Zaria, Jigauri, Flamarion

SİVASSPOR: Ali Şaşal, Koray, Caner, Goutas, Uğur, Hakan, Fajr, Sefa, Jorge Felix, Yatabare, Kayode

 

İlgili Haberler