Bahçeli'nin çağrısına tepkiler dinmiyor

Bahçeli'nin çağrısına tepkiler dinmiyor
Devlet Bahçeli'nin çağrısına İYİ Partililerden tepkiler gelmeye devam ediyor.

İYİ Parti'nin 4. Olağanüstü Kurultayı öncesi Devlet Bahçeli'nin yaptığı çağrı dikkat çekmişti.

Dün akşam saatlerinde Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunarak İYİ Parti'ye MHP çatısı altında buluşma çağrısı yapan Devlet Bahçeli, tartışmalara neden olmuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarına tepkiler gelmeye devam ediyor.

İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Şefik Çirkin, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Bahçeli'nin İYİ Parti'nin kuruluş sürecinde yaptığı açıklamaları hatırlattı.

Çirkin, "Biz MHP’den içimiz kan ağlayarak ayrıldığımızda bunu “ Arınma “ olarak nitelediniz Bize “ pislik “ dediniz yani Bir özür beklemek hakkımız değilmiy di? Bu kadar mı onursuz gördünüz bizi git deyince gidecek gel deyince gelecek... Siz bizi hiç tanımadınız anlamadınız zaten" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin çağrısına tepki gösteren bir diğer isim de İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahat Andican oldu. Andican, "Bahçeli’nin bize komik gelen MHP ile bütünleşme çağrısı İYİ Partinin MHP uzantısı bir parti olduğu algısı yaratmayı ve İYİ Parti tabanını ayrıştırmayı hedeflemektedir. iYİ P’nin Türk siyasetindeki yerinin MHP’den çok farklı olduğu halka gösterilinceye dek bu saldırılar sürecektir" değerlendirmesinde bulundu.

İlgili Haberler