Bakan Fahrettin Koca tarihe geçen 10. sözünü bugün söyledi. Aşı açıklaması yaparken kurduğu cümlelerdeki betimlemeler tarihe geçti

Bakan Fahrettin Koca tarihe geçen 10. sözünü bugün söyledi. Aşı açıklaması yaparken kurduğu cümlelerdeki betimlemeler tarihe geçti
Fahrettin Koca virüsün ülkemizde görülmesinin birinci yılında yaptığı konuşmada tarihe geçecek bir açıklamada daha bulundu. Koca, “Küçücük ofislerde, asansörlerde, dolmuşta riskten uzak durmaya çalışmak sıradan zorluklar değil” ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca korona virüsün ülkemizde görülmesinin birinci yılında son durumu değerlendirdi. Bakan Koca aşı açıklamasında da bulundu. Her yaptığı açıklama gündem olan Koca bir bomba daha patlattı.

Korona ile ilgili yaptığı açıklamada tedbirlere dikkat çeken Koca, “Aşı tamamlanıncaya dek elimizdeki tek silah tedbirdir. Sayısız insanın hastalığa basit ihmaller sonucu yakalandığını hatırlatmak istiyorum. Evden adım atar atmaz dikkat kesilmek, küçücük ofislerde, asansörlerde, dolmuşta riskten uzak durmaya çalışmak sıradan zorluklar değil” dedi.

KOCA’NIN DİĞER TARİHİ AÇIKLAMALARI

1. Bu hastalığa karşı elimizde güçlü bir koz var, yakalanmamak
2. Bu salgında iki taraf var, biri virüs biri biz
3. Her vaka hasta değildir
4. Bu gidişle sıfır vaka rüya mı?
5. İğne atsan yere düşmez yerlerde iğneyi yere düşürelim
6. Sınırlarımızı koruyalım. Virüsün ne zaman saldıracağı belli olmaz
7. Bilelimli ki maviye yolculuğumuz virüsten korunarak yaşamayı öğrenmekten geçiyor
8. Bizim için riskli olanın virüsün kendisi değil, kasten veya ihmalle virüsün yayılmasına neden olan davranışlarımız

 

İlgili Haberler