Dünyanın en kazançlı hobisi 750 BİN LİRA

Dünyanın en kazançlı hobisi 750 BİN LİRA
Dünyanın en kazançlı hobisi 750 BİN LİRA

Hakan Şükür, yorumculuğu hobi olarak yaptığını açıkladı. Başka bir ticari kaynağının bulunmadığını söyleyen Şükür’ün ̶

Hakan Şükür, yorumculuğu hobi olarak yaptığını açıkladı. Başka bir ticari kaynağının bulunmadığını söyleyen Şükür’ün “hobisinden” kazandığı aylık, milletvekili maaşını 13’e katlayacak.

AKP Milletvekili Hakan Şükür, tartışma konusu olan futbol yorumculuğu yapmasıyla ilgili olarak, “En iyi bildiğim işi hobi olarak, zevk olarak yapıyorum. Başka bir ticari kaynağım yok” açıklamasını yaptı.
Gazeteport’un haberine göre, Şükür’ün, Lig TV ile aylık 150 bin liraya el sıkıştığı öğrenildi. 5 ay yorumculuk yapacak olan Şükür, sezon sonuna kadar 750 bin lira kazanacak. Milletvekili maaşının 11 bin 500 lira olduğu düşünüldüğünde, Şükür’ün hobisinden kazandığı aylık, maaşını 13’e katlayacak. 4 yıl süreyle milletvekilliği yapacak Hakan Şükür’ün, bu sürede alacağı maaşın toplamı 552 bin lira olacak. Bu rakam bile, Hakan Şükür’ün Lig TV’den 5 ay için alacağı “yorumculuk” ücretinin altında kalacak. Şükür, futbolu bıraktıktan sonra atılmış, şu an şike davası kapsamında Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan teknik direktör Bülent Uygun’la gıda sektörüne girerek, Ankara’da fast food restoranı açmıştı. Enerji sektörüne giren Şükür’ün kardeşi Gökhan Şükür de abisinin parasıyla borsada işlem yaptığı gerekçesiyle 2 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.