Fenerbahçe kazanırsa Arena yıkılır korkusu

Fenerbahçe kazanırsa Arena yıkılır korkusu
Galatasaraylı yöneticiler, pazar günkü derbide sarı-kırmızılı taraftarların olası bir yenilgi halinde yönetim ve futbolculara büyük tepki gösterme hazırlıkları içinde oldukları ortaya çıktı.

İstihbaratı alan idarecilerin emniyetle temasa geçip, önlem alınmasını istediği belirtildi

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisinde taraftarların alınacak olası bir kötü sonuç halinde yönetime ve takıma büyük tepki göstermesinden korkuluyor. Bu konuda ciddi ihbarlar alan bazı idarecilerin tehlikeyi sezerek durumu yönetime rapor ettikleri öğrenildi. Bu nedenle emniyet birimlerinden yardım istendiği ve derbi maçına özel ekstra önlemler alacağı konuşuluyor. Taraftarın derbinin sezonun en önemli maçı olarak gördüğü ve aksi bir sonuçta öfke patlaması yaşayabileceğini hesaplayan idarecilerin, bu konuda başkan Ünal Aysal'ı da uyardıkları belirtiliyor. 

Bunları hak etmiyorum

Cimbom'da Kayseri, Bursa ve son olarak Konya'da taraftarlar tarafından yoğun bir şekilde protesto edilip istifaya davet edilen yönetimin, özellikle başkan Ünal Aysal'a maç çıkışı sözlü ve fiili olarak yapılan tepkiler göz önüne alınarak ciddi bir şekilde önlem alınması için harekete geçtikleri ileri sürüldü. Edinilen bilgilere göre başkan Aysal'ın Torku Konyaspor maçı sonrasında stattan ayrılırken yaşadığı protesto olayı sonrasında, motivasyonunun bir hayli düştüğü ve yakın çevresine "Ben bunları hak etmiyorum. Her an bu görevi bırakabilirim " diyerek dert yandığı ortaya çıktı. 

Sürpriz aday: Ulusoy

Sarı-kırmızılıların hedeflerinden bir bir uzaklaşmasının ardından muhalefetin haziran ayı için kongre hazırlığına başladı ileri sürüldü. Edinilen bilgilere göre alınan kötü sonuçlar nedeniyle camiayı yeni bir başkanlık seçiminin beklediği, Aysal'ın da adaylığı düşünmediği ifade ediliyor. Aysal, erken seçim isteyen genel kurul üyelerine 'tamam' derse sarı-kırmızılırlarda songre rüzgarları esmeye başlayacak. Kulislerde, geçmiş dönemde görev yapan Adnan Öztürk ve Ali Dürüst'ün adı geçmeye başlarken, Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy'un adı gündeme bomba gibi düştü.

Aysal için bıraktı!

İddialara göre eski TFF Başkanı Haluk Ulusoy'un başkan adaylığı için ismi geçen Ali Dürüst ve Ünal Aysal'ın da yönetiminde yer alan Abdürrahim Albayrak'ı yanına almayı planladığı vurgulandı. Her iki isim de Ünal Aysal ile ters düşmüş ve yönetimden ayrılmıştı. Önümüzdeki günlerde Ulusoy'un seçim çalışmalarını hızlandırması ve ekibini de büyük ölçüde kurması bekleniyor. Haluk Ulusoy, Galatasaray'da yapılan bir önceki seçimde başkan adaylığını açıklamış ancak Ünal Aysal'ın aday olacağını duyurmasının ardından seçim yarışına girmeme kararı almıştı.

Futbolculardan tepki: Tek suçlu biz miyiz?

Cimbomlu futbolcuların, teknik direktör Roberto Mancini'nin sürekli kendilerini eleştirmesi ve özellikle "Bu futbolcular doymuş" şeklinde açıklamalar yapmasından rahatsızlık duydukları öğrenildi. Eleştirileri hak etmediklerini ileri süren sarı-kırmızılı oyuncular, "Tek suçlu biz miyiz? Teknik heyetin ya da başkalarının suçu yok mu? Kabul biz kötüyüz; ancak son 2 yılda 2 Süper Lig şampiyonluğu, 2 Süper Kupa şampiyonluğu, 1 de Emirates Kupası kazandık. Bunlar ne çabuk unutuldu? Elimizden geleni yapıyoruz. Her sene şampiyon olmanıza imkan yok. Böyle bir örnek  zaten dünyada yok. Her şeye rağmen Fenerbahçe'yi yenmek zorundayız. Ligi ikinci bitirmek ve Türkiye Kupası'nı almak için her şeyi yapacağız" diye konuştu.

"Türkiye Kupası'nı alıp derbiyi kazanmalıyız

Aslan'ın kaptanı Selçuk İnan, pazar günü Arena'da oynanacak olan derbide Fenerbahçe'yi mutlaka yenmek zorunda olduklarını söyledi. Arka arkaya alınan kötü sonuçların camiada karamsarlık yarattığına dikkat çeken milli futbolcu, "Krizden biraz olsun çıkmanın tek yolu Fenerbahçe'yi yenmek. Seyircimizin de desteği ile bunu başaracak güçteyiz. Kendi sahamızda başka oynuyoruz. Gerçekçi olmak lazım, şampiyonluk şansımız sadece matematiksel olarak var. Gerçekleşmesi çok zor. Ancak hala Bursaspor'u yenip Türkiye Kupası'nı alabiliriz. Bunu da başaracak güçteyiz" şeklinde konuştu.