Tamirci çırakları kaçırdıkları polis otosu ile ortalığı birbirine kattı

Tamirci çırakları kaçırdıkları polis otosu ile ortalığı birbirine kattı
İstanbul Başakşehir'de Bağcılar-Güngören Sanayi Sitesi'nde 2 çırak, işyerlerine tamir için bırakılan polis otosunu alıp, zikzak çizerek tur attı. Çıraklar, pitbull cinsi bir köpeği de çaldı. Köpeğin sahibi olan esnafın şikayeti üzerine gözaltına alınan bir şüpheli serbest bırakılırken, köpek de sahibine teslim edildi.

Başakşehir'de tamirci çırakları kaçırdıkları polis otosu ile ortalığı birbirine kattı. Bu ne cesaret

Olay geçen pazar İstanbul Başaksehir''de bulunan Bağcılar-Güngören Sanayi Sitesi''nde sabah saatlerinde meydana geldi.

Bir polis otosu arızalandığı için buradaki tamirciye bırakıldı. Burada çalışan iki tamirci çırağı tamir edilen polis otosunu kaçırdı. Çıraklar bir süre zikzak çizerek kullandıkları araçla başka bir işyerinin önünde durdu. C.G. ve İ.A. adlı iki şüpheli burada zincirle bağlı olan pitbull cinsi köpeği de polis otosuna aldı.

Çıraklar daha sonra kendi iş yerlerine dönerek aracı bıraktı. Köpeği çalınan iş esnaf E.Ş., güvenlik kamerası görüntüleri ile polise giderek, şikayetçi oldu. İ.A. polis tarafından gözaltına alındı.

Köpek, sahibine geri verilirken, İ.A. ifadesinin alınmasının ardından sevk edildiği mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Öte yandan 2 çırağın polis otosu ile tur atmaları ve köpeği çaldıkları iş yerinin önünde durmaları güvenlik kameralarına yansıdı. (DHA)

 

İlgili Haberler