Başakşehir'den Fenerbahçe'ye gece yarısı yönetici transferi

Başakşehir'den Fenerbahçe'ye gece yarısı yönetici transferi
İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü asbaşkanlık görevinden ayrılan Ahmet Ketenci, Fenerbahçe'de yapılacak olan seçim öncesi Başkan Ali Koç'un listesine girdi.

Futbol sadece futbol değildir. Futbolcu transferi yapılır da...

ODA TV''de yer alan habere göre, Fenerbahçe''de bugün ve yarın yapılacak olan seçimli genel kurulda mevcut başkan Ali Koç''un yeni yönetim listesi belli oldu. Koç, Başakşehir''den sürpriz bir transfer yaptı.

AHMET KETENCİ FENERBAHÇE''DE

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü''ndeki asbaşkanlık görevi yönetim kurulu üyeliğinden dün ayrılan Ahmet Ketenci Fenerbahçe Başkanı Ali Koç''un listesine adını asil üye olarak yazdırdı.

BELTUR GENEL MÜDÜRÜ OLARAK ÇALIŞTI

Erdoğan''ın dünürü Osman Ketenci''nin oğlu olan 1981 doğumlu Ahmet Ketenci 12 Haziran 2014 tarihli yönetim kurulu kararı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bir başka şirketi BELTUR’un Genel Müdürü olarak görev yaptı.

AZİZ YILDIRIM''IN LİSTESİNDE DE VARDI

Ahmet Ketenci ilk olarak Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe Yönetim Kurulu yedek listesinde, 2018''de Aziz Yıldırım ile Ali Koç arasındaki başkanlık yarışında da yine Aziz Yıldırım''ın listesinde yer almıştı.

Başakşehir''in Başkanı Göksel Gümüşdağ da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın ağabeyi Hasan Gülbaran''ın kızı Müge ile evli.

AHMET KETENCİ KİMDİR?

1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Rizelidir. Babasının adı Osman Ketenci’dir.

Ketenci ailesi Rize’den İstanbul’a göç ederek Kasımpaşa semtine yerleşmiştir. Ailenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la tanışıklığı Kasımpaşa’dan gelmektedir.

Ahmet Ketenci ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük oğlu Ahmet Burak Erdoğan’ın eşi Sema Erdoğan’ın ağabeyidir. Yani dünürünün oğludur. İlk defa Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe Yönetim Kurulu yedek listesinde yer almıştır.

32 yaşında olduğu sırada, 2014 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden biri olan Beltur’da genel müdürlük görevine atanmıştır. Daha sonra Başakşehir Futbol Kulübü’nde görev almıştır. Bu kulüpte asbaşkanlık görevi ve yönetim kurulu üyeliği yapmış ve 24 Haziran 2021’de görevinden ayrılmıştır.

İlgili Haberler