Başakşehir'den Yaroslav Rakitskiy hamlesi! İstanbul'a geldi...

Başakşehir'den Yaroslav Rakitskiy hamlesi! İstanbul'a geldi...
Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş sonrasında FIFA'nın futbolculara transfer hakkı tanıması sonrası, Zenit'te oynayan savunma oyuncusu Rakitskiy'le büyük ölçüde anlaştı.

FIFA, Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle zor durumda kalan futbolculara transfer izni tanımıştı. Bu hak sonrası, Başakşehir harekete geçti.

Vole''den Yağız Sabuncuoğlu''nun haberine göre; bu sezon özellikle savunma bölgesinde problem yaşayan Turuncu Lacivertli ekip, son olarak Zenit forması giyen Yaroslav Rakitskiy transferinde büyük aşama kaydetti.

İSTANBUL''A GELDİ

İstanbul ekibi, Zenit''ten ayrılan Ukraynalı futbolcu Yaroslav Rakitskiy''yi transfer görüşmesi yapmak için İstanbul''a getirdi.

Savunmada görev yapan 32 yaşındaki futbolcuyla yapılacak görüşmeler sonrası transferin kısa sürede netleşmesi bekleniyor.

SADECE İKİ TAKIMDA OYNADI

Kariyeri boyunca Shakhtar ve Zenit dışında başka bir takımın formasını giymeyen tecrübeli defans oyuncusunun da futbol hayatına Türkiye''de devam etmeye son derece sıcak baktığı ifade edildi.