Başakşehir'in rakibi Manchester United. İşte maça dair detaylar

Başakşehir'in rakibi Manchester United. İşte maça dair detaylar
Medipol Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu üçüncü maçında İngiltere ekibi Manchester United ile bugün sahasında karşı karşıya gelecek. Turuncu-lacivertli ekipte, sakatlıkları süren Nacer Chadli, Junior Caiçara, Uğur Uçar ve Okechukwu Azubuike kadroda yer almayacak.

Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi H Grubu 3. maçında Manchester United'ı konuk edecek. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 20.55’te başlayacak. Mücadelede İtalya Futbol Federasyonu'ndan Davide Massa düdük çalacak.

BAŞAKŞEHİR'DE 4 SAKAT

Turuncu-lacivertli ekipte, zorlu mücadele öncesinde 4 eksik bulunuyor. İstanbul ekibinde, sakatlıkları süren Nacer Chadli, Junior Caiçara, Uğur Uçar ve Okechukwu Azubuike kadroda yer almayacak.

CRIVELLI'NİN DURUMU BELİRSİZ

Ligde oynanan İttifak Holding Konyaspor mücadelesinde sakatlanarak oyundan çıkan Enzo Crivelli ile sakatlığı bulunan Mahmut Tekdemir'in durumu ise maç gününde netlik kazanacak.

MANCHESTER UNITED'DA EKSİKLER

İngiliz ekibinde, Medipol Başakşehir mücadelesi öncesinde üç eksik bulunuyor. Manchester United'da sakatlıkları süren Phil Jones ve Eric Bailly ile yeni tip korona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkan ve tedavisi süren Alex Telles bu mücadelede forma giyemeyecek. 

Başakşehir: Mert Günok, Rafael, Skrtel, Epureanu, Bolingoli-Mbombo, Mehmet Topal, Berkay Özcan, İrfan Can, Visca, Deniz Türüç, Giuliano

Manchester United: Henderson, Wan-Bissaka, Tuanzebe, Lindelof, Shaw, Pogba, Van de Beek, Matic, Greenwood, Cavani, Martial