Belhanda'nın yeni adresini duyurdular

Belhanda'nın yeni adresini duyurdular
Galatasaray'da yönetim hakkında etik dışı ifadeler kullandığı belirtilerek sözleşmesi feshedilen Belhanda'nın yeni adresiyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İspanya basınında yer alan habere göre Belhanda'nın Valencia'ya imza atması an meselesi.

Belhanda'nın yeni adresini duyurdular

Bir dönem Fenerbahçe''nin gözdeleri arasında yer alan ancak daha sonra Galatasaray forması giyen Belhanda, zemin nedeniyle sarı kırmızılı yönetim hakkında etik dışı ifadeler kullandığı gerekçesiyle takımdan gönderilmişti. 

Sarı kırmızıların eski futbolcusunun yeni adresiyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İspanya''da yayın yapan Fichajes''in haberine göre Valencia, bonservisi elinde bulunan 31 yaşındaki Faslı yıldız için harekete geçmeye hazırlanıyor.

GÖRÜŞÜ MERAK EDİLİYORDU 

Ekonomik durum nedeniyle bonservisi elinde olan futbolculara yönelen Valencia''ın Belhanda ile yakın zamanda sözleşme imzalayabileceği kaydedildi.  Bir diğer taraftan transferle ilgili görüşü en çok merak edilen isim olan Valencia Teknik Direktörü Javier Garcia''nın da Belhanda''nın gelişine sıcak baktığı öğrenildi.