Akaryakıta gizli zam yapıldı

Akaryakıta gizli zam yapıldı
48 saate benzin ve motorine 2 kere zam yapıldı. Bu gece yarısı yapılacak zamla benzin toplam 2 TL 10 kuruş, motorin ise 3 TL 68 kuruş zamlanacak. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin yaptığı "gizli" zamlar da fiyata eklenince araç sahipleri çılgına döndü. 

Kara mart araç sahiplerini bezdirdi

Milli Gazete''nin haberine göre, benzin ve motorinin litre fiyatına çarşamba günü gizlice 2 kuruş zam yapılırken dağıtım şirketleri dün yine zam yaptı. Gizli olarak yapılan zamlarda benzinin pompa fiyatı 2 kuruş, motorinin ise 1 kuruş arttı.

Üst üste gelen zamlar sonrası pompa fiyatları gizli zamlar ile birkez daha arttı. Böylece benzinde toplam 4 kuruş, motorinde 3 kuruşluk artış yaşandı.  

Önceki akşam benzine 88 kuruş, motorine 1,51 TL zam gelmişti. Dün gece de benzin 53 kuruş, motorin 1 TL 33 kuruş zamlanmıştı. Bu gece yarısından sonra da  benzine 69, motorine de 84 kuruş zam geliyor. Böylece 72 saatte motorin ve benzin seslice 3 kere zamlandı. 

Bu gece yarısı gelecek zamlardan akaryakıt dağıtım şirketinin yaptığı gizli zamlar da nasibini alacak. Benzin de gizli zammın toplamrda 5 kuruş, motorinde ise 2 kuruş olacağı tahmin ediliyor.

İlgili Haberler