Berat Albayrak istifa ettim dedi, hâlâ resmi açıklama yok

Berat Albayrak istifa ettim dedi, hâlâ resmi açıklama yok
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın dün akşam Instagram hesabından yaptığı istifa açıklaması sonrası iktidar kanalında sessizlik sürüyor. Albayrak’ın istifasının kabul edilip edilmediği belirsizliğini koruyor.

Hazine ve maliye Bakanı Berat Albayrak, dün akşam sürpriz bir hamle yaparak Instagram hesabından yaptığı açıklamada istifa ettiğini duyurdu. Albayrak’ın yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düşerken, iktidar kanadından ise Albayrak’ın istifası ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Albayrak’ın istifasının kesinleşip kesinleşmediği belirsizliğini koruyor.

Öte yandan Cumhurbaşkalığı’nın internet sitesinde yer alan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi listesinde Berat Albayrak’ın hâlâ Hazine ve Maliye Bakanı olarak görülüyor.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, resmi Instagram hesabından yaptığı açıklamada görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. Albayrak, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek görevi bıraktığını belirterek, “Yaklaşık beş yıldır sürdürdüğüm bakanlık görevime sağlık sorunlarım nedeniyle devam etmeme kararı aldım. Bundan sonraki süreçte artık zamanımı uzun yıllardır zorunluluktan ihmal ettiğim ve bana desteğini hiçbir zaman esirgemeyen annem, babam, eşim ve çocuklarıma ayıracağım" ifadelerini kullanmıştı.

1-20201109085451.jpg2-20201109085451.jpg3-20201109085451.jpg

 

İlgili Haberler