Beşiktaş Kulübü Ceyhun Kazancı'nın açıklamalarını yalanladı ama 4 gazeteci Vodafone Park'taydı! Konuşmaya şahit olan diğer gazetecileri ne yapacaksınız

Beşiktaş Kulübü Ceyhun Kazancı'nın açıklamalarını yalanladı ama 4 gazeteci Vodafone Park'taydı! Konuşmaya şahit olan diğer gazetecileri ne yapacaksınız
Beşiktaş Kulübü, resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlayarak, Sportif Direktörümüz Sayın Ceyhun Kazancı’nın ifade ettiği açıklamaları yalanladı. Oysa ki; Kazancı, bu bilgileri dört gazeteciye doğrudan anlattı.

Beşiktaş muhabiri Orhan Yıldırım, Siyah Beyazlıların ligde oynadığı ve 4-1 kazandığı Alanyaspor maçının ardından Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı ile görüşmüş ve kulübün tüm gündemiyle ilgili bilgiler almıştı.

Sportif Direktör Ceyhun Kazancı''nın maç bitiminde; Gazetecilerden Kartal Yiğit, Orhan Can, Recep Şeker ve Orhan Yıldırım''ın yanına gelip futbol A Takım ile ilgili bilgi vermeye başladığı ve gelen soruları da "Off the record" (Off the record, Haber kaynağının, gazeteciye kayda almaması koşulu ile açıkladığı bilgidir.) demeden yanıtladığı öğrenildi.

Yeniçağ Gazetesi''nden Aytunç Akın; Kenan Karaman, Ajansspor''dan; Kartal Yiğit ise Güven Yalçın haberlerini yapmış ancak Ceyhun Kazancı''nın isim vermemiştir.

Böyle detaylı bir haberin "hayal gücü" olabileceği ihtimali de mümkün değildir.

Beşiktaş Kulübü, Kazancı''nın 4 gazeteciye doğrudan anlattığı bilgileri resmi internet sitesinden bir açıklama yaparak yalanladı.

Ceyhun Kazancı''nın, yarın (12 Nisan) saat 15.00’te BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı.

İŞTE BEŞİKTAŞ''IN AÇIKLAMASI:

Bir medya kuruluşunda, Futbol A Takımımızın sözleşmeli futbolcularıyla ilgili olarak Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürümüz ve Sportif Direktörümüz Sayın Ceyhun Kazancı’nın ifade ettiği iddia edilen açıklamalar gerçekleri yansıtmamaktadır.

Yeni bir ivme yakaladığımız dönemde, Camiamızın bütünleşmesinden rahatsız olan malum çevreler unutmasın ki inançla sürdürdüğümüz ve Beşiktaş’ın ruhuna uygun yapılandırdığımız projenin engellenmesine, Genel Kurulumuz yaklaşırken malzeme yapılmasına, Beşiktaş sevgimizle ve inancımızla müsaade edilmeyecek, fitne üretim merkezlerine geçit verilmeyecektir.

Gerçekliği araştırılmadan yapılan bu haberlerin ve söz konusu haberler referans alınarak sosyal medyada Beşiktaş’ı yıpratmak amacıyla yazılan belli başlı yorumların futbol kamuoyu ve taraftarlarımız tarafından ciddiye alınmamasını rica ediyoruz.

Futbol A Takımımızla ilgili gerçeği yansıtmayan bu ve benzeri haberlerle oluşan algı karmaşasını ortadan kaldırmak, gelecek planlarımız hakkında da Camiamıza ve spor kamuoyuna daha kapsamlı bilgi verebilmek amacıyla Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürümüz ve Sportif Direktörümüz Sayın Ceyhun Kazancı tarafından yarın (12 Nisan) saat 15.00’te BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basın toplantısı düzenlenecektir.

ORHAN YILDIRIM AÇIKLAMA YAPTI

Fanatik Gazetesi yazarı Orhan Yıldırım yaşanan gelişmeler üzerine bir açıklama yayınladı:

Beşiktaş sportif direktörü Ceyhun Kazancı’nın açıklamalarını dün haber yaptık. Büyük yankı uyandıran bu duruma kulüpten sözde tekzip geçildi. Bu yüzden ilgili haberin perde arkasını, olduğu gibi açıklama gereği duyduk.
 
İşte yaşananlar..
 
Alanya maçının bitiminde, stadın VIP girişi önünde bekliyoruz. Meslektaşlarımız; Orhan Can, Kartal Yiğit ve Recep Şeker ile. Ceyhun Kazancı, çıkıp yanımıza geldi. Biz de, kendisine gündemdeki konuları sorduk. Tek tek cevap verdi. Virgülüne, noktasına dokunmadan aynen yazdık. Bir tek Kenan Karaman kısmını atladık. “Hoca, gurbetçi oyuncunun idman performansından memnun. Devam edecek..” bilgisini yani.
 
Kazancı, dört gazeteci ile yaptığı konuşmalar için, sohbet, yazmayın vb. gibi talepte bulunmadı. Bütün bunlara rağmen, kulübün geçtiği açıklama yapılan haberi değil, aslında Kazancı’yı yalanlamış oldu.
 
Gerçekten pes. Eğer Kazancı kulüp işlerini de böyle tutarsız ve inkara dayalı yapıyor ise yazık!..

 

İlgili Haberler