Deniz Çoban: Hakem Beşiktaş'ın penaltısını vermedi

Deniz Çoban: Hakem Beşiktaş'ın penaltısını vermedi
Eski hakem Deniz Çoban, Beinsports'taki programda Beşiktaş-Antalyaspor maçındaki pozisyonları değerlendirirken, Abdulkadir Bitigen'in net penaltıyı vermediğini ileri sürdü

Beşiktaş''ın Antalyaspor''la golsüz berabere kaldığı maçtaki hakem kararlarını değerlendiren eski hakem Deniz Çoban, çarpıcı ifadeler kullandı.

Çoban, hakem Abdulkadir Bitigen''in net penaltıyı vermediğini ileri sürdü.

Beşiktaş''ın ikinci yarıda kullandığı kornerde topa Antalyasporlu Gökdeniz''in müdahelesini değerlendiren Çoban, şu ifadeleri kullandı:

"Kırmızılı oyuncu vücudunu genişleterek, büyüterek ve risk alarak gidiyor. Topla oynayamadığı zaman da arkadaki bir oyuncunun topa vuracağının farkında olması lazım. O yüzden bu kadar dağınık gidip risk almaması lazım. Kafa vurulduğu anda bu oyuncu riskli gidişinden dolayı vücudu geniş, kolu açık yakalanıyor. Topu görmüyor olması bence mazeret olamaz. Çünkü giderken bu riski alıyor.
Hakem, dünyanın en iyi hakemi de olsa bu 3 oyuncu arasında elle oynama şansı yok. Hakem için olabilecek en şanssız pozisyon. Bence bu pozisyon bir penaltı. Elle oynama. Penaltı kararı verilmesi gerekirdi. Hakem, çok yanlış bir yerde yakalanmış. VAR ile aralarında nasıl bir diyalog geçti bilmiyorum. ''Gördüm'' deme şansı yok, görmemiştir. Benim açımdan net bir penaltı."