Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi sinirler gerildi. Tartışmalar şimdiden başladı. Paylaşımlar arka arkaya geldi

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi sinirler gerildi. Tartışmalar şimdiden başladı. Paylaşımlar arka arkaya geldi
Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi öncesi her iki takımdan da hakem paylaşımları geldi. Beşiktaş İletişim ve Medyadan Sorumlu Başkan Danışmanı Erol Kaynar’ın hakemlerle ilgili yaptığı “İmtiyaz değil, imtina istiyoruz.” Mesajının üzerine Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu “Yine bir maç öncesi yine tek amaç hakemleri baskı altına almak!” ifadelerini kullandı.

Hürriyet''te yer alan habere göre, Spor Toto Süper Lig’in 31.haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Dev derbiyi hakem Halil Umut Meler yönetecek. VAR''da ise Yaşar Kemal Uğurlu görev alacak.

Saat 19.00’da başlayacak mücadele öncesi iki takımın yöneticileri arasında sosyal medyada sinirler gerildi.

EROL KAYNAR PAYLAŞIM YAPTI

İlk olarak Beşiktaş İletişim ve Medyadan Sorumlu Başkan Danışmanı Erol Kaynar, Twitter''dan ''''İmtiyaz değil, imtina istiyoruz. Gözlerin görmesini, ‘’VAR’’ olan her şeyin adaletli bir şekilde dağıtılmasını temenni ediyoruz! Takipçisi olacağız!'''' sözlerini kullandı.

METİN SİPAHİOĞLU CEVAP VERDİ

Bunun üstüne Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu, Erol Kaynar''ın tweetini alıntılayarak ''''Yine bir maç öncesi yine tek amaç hakemleri baskı altına almak! Anlaşılan bu samimiyetsiz yaklaşım alışkanlık haline geldi. Hakemlerden, VAR’dan, operasyonlardan 10 sezondur en fazla canı yanan takım olarak asıl bizim gözümüz hepinizin üzerinde!!'''' cevabını verdi.

UĞURLU''YA BİR TEPKİ DAHA

Beşiktaş''ın Taraftar ve Süleyman SEBA ile Akatlar Tesisleri Sorumlusu Bilgihan Cenk Sürmen de sosyal medyadan maçın VAR hakemi Yaşar Kemal Uğurlu''ya atıfta bulunarak bir paylaşım yaptı. Sürmen, "Uğurlu mu !!! Uğursuz mu bilmem ...!!! Gözlerini dört açsın... Kimsenin hakkını yemesin yeter..." dedi.

 

İlgili Haberler