Karius Liverpool’da istenmeyen adam oldu!

Karius Liverpool’da istenmeyen adam oldu!
Beşiktaş’ın eski kalecisi Loris Karius, Liverpool’da zor günler geçiyor. Sözleşmesi haziran ayında sona erecek file bekçisiyle devre arasında yolların ayrılması bekleniyor.

Bir dönem Beşiktaş forması da giyen Alman kaleci Loris Karius''un önlenemez düşüşü sürüyor. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool ile sözleşmesi haziran ayında sona erecek olan Loris Karius’un ismi, Greuther Fürth''le geçiyor.

Liverpool’un kaleci antrenörü John Achterberg, Alman kaleciyle yolların bir an önce ayrılması gerektiğini savundu. Achterberg, “Umarım Karius problemi en kısa sürede çözülür. Haziran sonuna kadar beklemek ve kulübede oturmak ne Karius’a ne de bize bir şey kazandırır” dedi.

TEK KALMIŞTI ANCAK YİNE KALEYE GEÇEMEDİ!

Loris Karius 3.5 yıl sonra Liverpool''un kalesine geçme fırsatı yakaladı ancak 3 kalecinin testlerinin pozitif çıkması sonrasında Karius’un görev beklediği, Arsenal’e karşı oynanması planlanan İngiltere Lig Kupası yarı final maçı ertelenmişti.

İngiliz ekibinde kaleciler Alisson, Kelleher ve Adrian’ın Covid sonuçlarının pozitif çıkmasının ardından testi negatif veren tek isim Karius olmuştu.