Beşiktaş'ın yeni hocası Bruno Pinheiro yarın İstanbul'a geliyor! İlk olarak Yeniçağ duyurmuştu

Beşiktaş'ın yeni hocası Bruno Pinheiro yarın İstanbul'a geliyor! İlk olarak Yeniçağ duyurmuştu
Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’ın istifası sonrası teknik direktör arayışları hız kazanmıştı. Siyah Beyazlıların Portekiz’in Estoril takımını çalıştıran Bruno Pinheiro ile anlaştığını ilk Yeniçağ duyurmuştu. 45 yaşındaki teknik adamın yarın İstanbul’a geleceği öğrenildi.

Beşiktaş aradığı teknik direktörü Portekiz’de buldu. Kartal, Estoril’in 45 yaşındaki antrenörü Bruno Pinheiro’yu takımın başına getirecek.

Siyah Beyazlıların, Pinheiro ile anlaştığı haberini ilk olarak Yeniçağ duyurmuştu. Pinheiro’nun büyük ihtimalle yarın İstanbul’a geleceği ifade edilirken, 1,5 yıllık sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

Öte yandan Pinheiro''nun yıllık 600 bin Euro alacağı belirtildi.

Beşiktaşlı yöneticilerin çoğu Portekizli teknik adam Bruno Pinheiro ile devam edilmesi konusunda başkan Ahmet Nur Çebi''ye öneride bulunmuş, Çebi ilk başta bu olaya olumlu yaklaşmamıştı. Ancak Başkan Çebi ikna oldu ve Portekizli hoca İstanbul’a davet edildi.

Bruno Pinheiro''nun 6 kişilik ekibi şu isimlerden oluşuyor:

Emanuel Mesquita (37): Yardımcı antrenör Pedro Guerreiro (34): Yardımcı antrenör Joao Coimbra (35): Yardımcı antrenör Pedro Miranda (31): Kaleci antrenörü Bruno Pedro (30): Fiziksel eğitim antrenörü Andre Batista (26): Analizci

BRUNO PINHEIRO KİMDİR?

1976 Porteki doğumlu olan Bruno Pinheiro, kariyerinin büyük bir bölümünü Portekiz, Katar ve Belçika''da çeşitli alt yaş gruplarında antrenör olarak geçirdikten sonra en ciddi serüvenine Haziran 2020''de başına geçtiği Portekiz 2. Ligi ekibi Estoril ile başladı.

Geçtiğimiz sezon Estoril''i 2. Lig''den en üst lig olan Primeira Liga''ya çıkaran Pinheiro, bu sezon da takımıyla beraber formunu sürdürdü. 14 haftası geride kalan ligde takımı ile 6 galibiyet ve 6 beraberlik alan Pinheiro''lu Estoril, topladığı 24 puanla 5. sırada ve Avrupa Kupaları potasında yer alıyor.

İlgili Haberler