Beşiktaş'ta Aboubakar şoku

Beşiktaş'ta Aboubakar şoku
Süper Lig’de Kasımpaşa’ya 1-0 mağlup olan Beşiktaş’ta bir şok daha Aboubakar konusunda yaşanıyor. Maçın ardından Abaoubakar’ın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Beşiktaş yöneticisi Emre Kocadağ, yıldız futbolcunun Alanyaspor maçını kaçıracağını, Erzurumspor maçında ise durumuna bakılacağını söyledi.

Beşiktaş'ta Aboubakar şoku

Süper Lig’de Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada Kasımpaşa’ya takılan Beşiktaş’ta moraller düştü. Siyah beyazlılara bir kötü haber de yıldız golcüleri Abaoubakar’dan geldi.

Ülkesi Kamerun’un Ruanda ile oynadığı maçta sakatlanarak kenara gelen oyuncunun son durumuyla ilgili Beşiktaş yöneticisi Emre Kocadağ’dan açıklama geldi.

Maç sonu basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kocadağ, Abaoubakar’la ilgili, "Dorukhan ve Cenk''ın testleri negatif çıkarsa oynayabilecekler. Aboubakar, diğer iki maçlık periyotta olmayacak gibi duruyor. Sağlık kurulumuz ona karar verecek ama Alanyaspor maçında olmayacak. Erzurum maçında durumuna bakacağız” ifadelerini kullandı.

“MAĞLUBİYETİN NEDENİ ÇOK YÖNLÜ”

Siyah beyazlıların aldığı mağlubiyet hakkında da konuşan Kocadağ, "Covid nedeniyle aramızda olamayan oyuncularımız var. Kart cezası nedeniyle aramızda olamayan oyuncumuz vardı. Bunların hepsi bir araya gelince bu tarz maçlarda iyi de oynayamadığınız zaman bu mağlubiyetler oluyor" dedi.