Beşiktaş, dünya yıldızıyla görüşmelere başladı

Beşiktaş, dünya yıldızıyla görüşmelere başladı
Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, bir dönem Shakhtar Donetsk'te Avrupa'yı sallayan Alex Teixeira ile temasa geçti. Kartal, Brezilyalı yıldıza senelik 2 milyon Euro ücret ve 1 milyon Euro imza parasıyla 2+1 yıllık sözleşme önerdi.

Kartal’da transfer taarruzu. Talisca etkisi yapacak

Fanatik’ten Orhan Yıldırım’ın haberine göre, Beşiktaş’ta takımdan ayrılması gündemde olan Adem Ljajic’in alternatifi belli oldu.

2 MİLYON EURO ÖNERİLDİ

Beşiktaş Yönetimi, Çin’deki sözleşmesi sona eren ve Avrupa’ya dönmek isteyen Brezilyalı orta saha oyuncu Alex Teixeira ile iletişime geçti. Kartal, Teixeira’ya senelik 2 milyon Euro ücret ve 1 milyon Euro imza parasıyla 2+1 yıllık sözleşme önerdi.

3 MİLYON EURO İSTEDİ

Ancak Brezilyalı yıldız, senelik 3 milyon Euro ve 1.5 milyon Euro imza parası istedi. İki taraf arasındaki görüşmeler hız kazanırken, Beşiktaş bu transferi bir an önce bitirmeyi çok istiyor.

Shakhtar Donetsk''te Avrupa''yı sallayan Alex Teixeira, Ukrayna macerası sonrasında Çin''de Suning ve Jiangsu formalarını giymişti.

AVRUPA''YA DÖNMEK İSTİYOR

Brezilyalı yıldız, senelik 3 milyon Euro ve 1.5 milyon Euro imza parası istedi. Ancak Beşiktaş Yönetimi, geri adım atmadı. Şimdi ise Teixeira ile bir orta yol bulunmaya çalışılıyor. Bu yüzden önümüzdeki günlerde Teixeira''ya Siyah-Beyazlı formayı giydirmek için ikna turları başlayacak.