Beşiktaş’tan muhteşem dönüş

Beşiktaş’tan muhteşem dönüş
Spor Toto Süper Lig’in 28. Haftasında Beşiktaş kendi sahasında Başakşehir ile karşılaştı. Siyah beyazlılar, 1-0 geirye düştüğü maçı Atiba ve Burak Yılmaz’ın golleri ile 2-1 kazandı.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, sahasında lider Medipol Başakşehir'i konuk etti.

Karşılaşma öncesi rakibinin 11 puan gerisinde bulunan Siyah-Beyazlı ekip, 1-0 geriye düştüğü maçı çevirmesini bildi ve 2-1'lik galibiyetle üç puanı hanesine yazdırdı.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri Atiba ve Burak Yılmaz kaydederken, Başakşehir'in tek golünü Robinho kaydetti.

Kartal, zirvede yer alan rakibini mağlup ederek ligdeki galibiyet serisini 4'e çıkarırken, Başakşehir, 1 Aralık 2018'de sahasında kaybettiği Sivasspor maçının ardından tam 13 maç sonra ligde kaybetti.

Bu sonuçla Beşiktaş puanını 53'e yükseltirken, Başakşehir 61 puanda kaldı.

Maçın 35. dakikada Medipol Başakşehir üst üste pozisyonların ardından aradığı golü buldu. Sağ kanatta topla buluşan Edin Visca, ceza sahasına koşu yapan Robinho'ya müthiş bir pas attı, Brezilyalı yıldız bomboş pozisyonda topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Beşiktaş, 42'nci dakikada beraberlik golünü buldu. Sağ taraftan kullanılan kornerde Gökhan Gönül ön direkte kafayı vurdu, Mert'ten seken topu Atiba filelerle buluşturdu.

52. dakikada Beşiktaş geriden gelerek üstünlüğü yakalayan golu buldu. Sağ kanattan yapılan ortada Burak Yılmaz penaltı noktası üzerinden müthiş bir şutla fileleri havalandırdı ve takımını 2-1 öne geçirdi.