Beşiktaş'tan Sörloth için çılgın teklif! Ayrılan bütçe ortaya çıktı

Beşiktaş'tan Sörloth için çılgın teklif! Ayrılan bütçe ortaya çıktı
Beşiktaş, önümüzdeki sezon transfer planlamasında liste başına koyduğu forvet oyuncusu Alexander Sörloth için ayırdığı bütçe belli oldu.

Beşiktaş Kulübü, gelecek senenin kadro planlamasını şimdiden yapmaya başladı. Siyah Beyazlılar, bu sezon istenen performansı veremeyen Michy Batshuayi ile yola devam etmeyi düşünmüyor.

Fanatik''den Orhan Yıldırım''ın haberine göre; Beşiktaş''ın santraforda 1 numaralı hedefi olan Alexander Sörloth için ayırdığı bütçe belli oldu. Siyah-Beyazlılar, Real Sociedad’ın satın alma opsiyonunu kullanmaya sıcak bakmadığı, Leipzig’in de kadrosunda düşünmediği Norveçli golcü için 7 milyon Euro bütçe ayırdı.

TRABZONSPOR''DA FIRTINA GİBİ ESTİ

Norveçli, 2019-20 sezonunda 49 maçta 32 gol ve 11 asistle oynayarak Trabzonspor ’u lig ikinciliği ve kupa şampiyonluğuna taşıyan Alexander Sörloth’u listesine alan Kartal, oyuncuyu yakından takip ediyor.

BEŞİKTAŞ''IN ŞANSI YÜKSEK

Kiralık olarak görev yaptığı Real Sociedad’da etkisiz bir performans sergilemesi sebebiyle İspanyol kulübünün 18 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanmaya sıcak bakmaması ve Leipzig’in de oyuncuyu kadrosunda tutmak istememesi, Beşiktaş’ın bu transferde şansını artırıyor.