Biruni Üniversitesi personel alacak

Biruni Üniversitesi personel alacak
Biruni Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı 25 akademik personel alacak. Son başvuru tarihi 5 nisan 2022 olarak duyuruldu.

Resmi Gazete’de Biruni Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada, “Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu''nun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin İlgili Maddeleri Uyarınca ''''Öğretim Üyesi'''' Alınacaktır.” Denildi.

ÖĞRETİM ÜYESİ BAŞVURU EVRAKLARI

Öğretim Üyesi Başvuru Dilekçesi ve Formu

Öğretim Üyeliği Kadrolarına İlişkin Başvuru Bilgileri

Özgeçmiş (YÖK Formatında)

Nüfus Cüzdan Sureti/fotokopisi

Fotoğraf (2 Adet)

Lisans / Y.lisans / Doktora Belgesi, Doçentlik Belgesi Örnekleri (atanmaya Hak Kazanılması Halinde, İlgili Belgelerin Noter Onaylı Nüshaları Teslim Edilmelidir)

Prof. Doç. Dr. Öğr. Üyesi Atama Yazıları (varsa), Yurt Dışından Alınan Diploma Var İse, Üniversitelerarası Kurulca Onaylanan Denklik Belgesi (noter Onaylı)

Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını Kapsayan, Profesör İçin: 6 (altı) Takım Dosya (6 Cd Olarak), Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi İçin: 4 (dört) Takım Dosya (4 Cd Olarak)

KPDS/YDS veya Eşdeğerliliği YÖK Tarafından Onaylanan Yabancı Dil Sınavına İlişkin Belge (Eğitim Dili İngilizce Olan Programlar İçin Zorunlu Olup Diğer Programlar İçin Varsa)

Akademik Personel Aydınlatma Metni

Akademik Personel Adayı Açık Rıza Metni

Evrak Teslim ve Tesellüm Formu

Başvurular, Belirtilen Süreler İçerisinde, Online Olarak Üniversitemiz Web Sayfasında Yer Alan Https://ikakademik.biruni. edu.tr Linkinden Kabul Edilecektir. Eksik Belge ile Yapılan, Süresi İçinde Yapılmayan veya İmzasız Gönderilen Başvurular Dikkate Alınmayacaktır.

Duyuru Başlama Tarihi : 22.03.2022

Son Başvuru Tarihi : 05.04.2022

Ön Değerlendirme Tarihi : 06.04.2022

Sınav Giriş Tarihi : 07.04.2022

Sonuç Açıklama Tarihi : 08.04.2022