“Şampiyonluk yolu Mersin’den geçer”

“Şampiyonluk yolu Mersin’den geçer”
Mersin İdmanyurdu’nda Balıkesir maçı hazırlıkları galibiyet parolasıyla sürerken, bir basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Rıza Çalımbay, çeşitli konularda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Kritik haftalara girdiklerini ifade eden tecrübeli teknik adam, şampiyonluğun belki de Mersin’deki Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarının sonucunda belli olacağını kaydetti. Takımının dar kadroyla elinden geleni yaptığını vurgulayan Çalımbay, “Kısıtlı ve sakatlarımızın çok olduğu kadroyla buralara kadar geldiğimiz için mutluyuz. Bizi en çok korkutan, buralarda sakatlanma riski. Bu kadro, Türkiye liginin en düşük bütçesiyle kuruldu. Kalan maçları da iyi şekilde bitireceğimize inanıyorum” diye konuştu. 

Bana Kasımpaşa’yı sormayın
Çalımbay,  Kasımpaşa ile adının anılmasının hatırlatılması üzerine, “O konuyla ilgili bir daha bana bir şey sormayın. Ne bir açıklama yaptım ne bir şey dedim. Şu an tek düşüncemiz, bu takımı iyi bir yere getirmek. Onun dışında başka düşüncemiz yok. Ondan sonra zaten mukavelem bitiyor. Daha sonra burası da olur orası da olur. Şartlar konuşulur” dedi.