Alişan ve Buse Varol çiftinden arasındaki sorunlar çözülmüyor

Alişan ve Buse Varol çiftinden arasındaki sorunlar çözülmüyor
2018 yılında görkemli bir düğün ile nikah masasına oturan Alişan ve Buse Varol çiftinin boşanacağı iddia edilmişti. Alişan-Buse Varol çiftinin geçtiğimiz günlerde kızları Eliz'in doğum gününü ayrı ayrı kutlaması söz konusu iddiaları güçlendirmişti. Haber magazin gündemine bomba gibi düştü.

Boşanma kararı alan çift, haberin henüz duyulmaması için yasal işlemlere gizlilik içinde başlasa da çifte yakın kaynaklar ayrılık iddialarını doğruladı. Alişan ile Buse Varol''u yakından tanıyan bazı ünlü isimler, boşanmanın önüne geçebilmek için iki isimle de konuştu ancak henüz bir sonuç alınmadı.

Ünlü şarkıcı Alişan ve Buse Varol 2018 yılında görkemli bir düğün ile nikah masasına oturmuştu

 

 

2019 yılında ilk çocukları Burak''ı kucaklarına alan çiftin 2021 yılında Eliz isminde kızları oldu.

Evliliklerinde üçüncü yılı geride bırakan çiftin aralarında ki kriz ,kızları Eliz''in doğum gününde ortaya çıkmaya başlamıştı.

Güzel oyuncu Buse Varol, kızı için en lüks otellerden birinde doğum günü partisi verirken Alişan''ın partide yer almaması çiftin aralarında ters giden bir şeylerin olduğu söylentilerini güçlendirdi. Kızının otelde yapılan doğum gününe katılmayan Alişan, ertesi gün annesi Suzan Tektaş''ın evindeki kutlamaya giderek, krizin işaretini vermişti..

ELİZ BİR DAHA  ASLA 1 YAŞINA GİREMEYECEK

Buse Varol da yaptığı açıklamada, "Eliz''in oteldeki doğum gününü Alişan organize etti. Selçuk''un eşi Merve de gelecekti. Son anda istemediler saygı duyuyorum. Ne Merve''yi ne de kızları asla sorun konusu yapmadım. Suzan anne ile bir sorunumuz yok. Her şeyin üzerine yemin ederim. Beni kimse eve davet etmedi. Ben asla böyle bir kız değilim, hepsinin acısına saygı duyuyorum ama Eliz asla bir daha 1 yaşına giremeyecek" ifadelerini kullanmıştı.

 ALİŞAN'' IN FOTOĞRAFLARIDA , BAZI FOTOĞRAFLAR ARASINA GİRDİ

Çift hakkındaki ilk dedikodu Buse Varol''un Instagram sayfasından Alişan ile yer aldığı fotoğrafları kaldırmasıyla gündeme geldi. Ardından Buse Varol "Yeniden bir diziyle anlaştım. Setlere geri dönüyorum, inşallah aralık ayında yeni projeye başlayacağım. bundan kaynaklı Instagram''ım da bir temizlik yaptım. Sadece kendi fotoğraflarım olsun ve işle ilgili şeyler paylaşayım diye fotoğrafların bazılarını sildim" dedi.