Bu hafta maçlar nefes kesecek. iddaa uzmanı Eray Erollu hazırladı

Bu hafta maçlar nefes kesecek. iddaa uzmanı Eray Erollu hazırladı
Oranların düşük olmasıyla ilgili çok sayıda e-mail alıyorum. Bunu burada zaman zaman gündeme getiriyorum. Oranlar düşük değil dersem yalan söylemiş olurum. Evet oranlar düşük ama kazanılan parayı cebinize koyma ihtimaliniz de yüzde yüz. Yurt dışındaki bazı sitelerde şansını deneyenlerin düştüğü duruma sizler de şahit olmuşsunuzdur. Eldeki bir kuş, daldaki 10 kuştan iyidir.

Bu hafta maçlar nefes kesecek. iddaa uzmanı Eray Erollu hazırladı

Onun için ben sizlere yüksek oranlı kupon veriyorum. Hiç olmazsa kazandım demenize değmesi için. 

ERAY EROLLU / YENİÇAĞ

İşte sizler için değerlendirdiğim 5 karşılaşma. Yine aynı hatırlatmayı tekrarlıyorum. En iyi tahmin kendi tahmininizdir.

Denizlispor-BB Erzurumspor (Tahmin: 1 - Oran:  2.30)

Süper Lig''in son sırasında bulunan Denizlispor, 20''nci sırada kendisine yer bulan Erzurumspor''u konuk edecek. Ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren karşılaşmada, mücadelenin üst seviyede olacağını tahmin ediyorum. 32 maçta 26 puan toplayan Denizlispor, 33 maçta 28 puan toplayan Erzurumspor''u yenmekten başka düşüncesi yok. Bu düşünce Erzurumspor için de geçerli. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı''nın yardım kampanyasının etkisi bu maçta ortaya çıkabilir. Benim düşüncem Denizlispor''un kazanmaya daha yakın olduğu. (Tahmin: 1 - Oran:  2.30)

Beşiktaş-Ankaragücü (Tahmin: İlk yarı: 1.5 gol üst - Oran: 2.05)

Şampiyonluğun en yakın adayı Beşiktaş, bu hafta Ankaragücü''nü misafir edecek. Beşiktaş, 1 maçı fazla olan en yakın rakibi Fenerbahçe''yi 4, aynı maç sayısında bulunan Galatasaray''ı da 8 puan farkla geçiyor. Sahasındaki 16 maçın 12''sini kazanan ve bu karşılaşmalarda 36 gol atıp, 9 gol yiyen Beşiktaş''ta tek hedef 3 puan. 

16 dış saha maçının 10''unu kaybeden Ankaragücü, bu maçlarda 15 gol atıp, 16 gol yedi. Tehlikeli bölgenin 3 puan üstünde bulunan Ankaragücü, bu maçtan puan ya da puanlar almanın hesabını yapıyor. Bu maçta ilk yarıda 2 gol atılacağını düşünüyorum. (Tahmin: İlk yarı: 1.5 gol üst - Oran: 2.05)

Başakşehir-Fenerbahçe (Tahmin: 0 - Oran: 3.30)

Kasap et, koyun can derdinde derler ya aynen öyle bir maç bu. Geçen senenin şampiyonu Başakşehir, düşme korkusunu hisseden takımlardan biri. 17. sırada bulunan Başakşehir, bu maça yüzde yüz galibiyet parolasıyla çıkacak. Rakibi ise şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe. Beşiktaş''ın 4 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe''nin 1 maç fazlası bulunuyor. Fenerbahçe 16 deplasman maçının 11''ini kazanıp, 1''ini kaybetti. 

Rakibi Başakşehir ise sahasındaki 16 maçın 6''sını kaybetti. Bu karşılaşma 2 takım içinde büyük önem taşıyor. Benim ilk tercihim beraberlikten yana olacak. (Tahmin: 0 - Oran: 3.30)

Freiburg-Schalke 04  (Tahmin: 1 - Oran: 1.50)

Almanya Ligi''nde küme düşmesine kesin gözle bakılan Schalke 04, geçen hafta Augsburg''u tek golle geçerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu hafta ise Freiburg''u yenip ilk deplasman galibiyetini almanın hesapları içinde. Freiburg, Schalke 04''e acımaz. (Tahmin: 1 - Oran: 1.50)

 Mainz 05-Hertha Berlin (Tahmin: 0 - Oran: 2.90)

Almanya Ligi''nde Mainz 05-Hertha Berlin maçı düşme potasını yakından ilgilendiriyor. Geçen hafta Köln''ü deplasmanda 3-2 yenen Mainz 05, Hertha Berlin''i konuk edecek. Hertha Berlin ise geçen hafta Mönchengladbach ile 2-2 berabere kalmıştı. Bu karşılaşmada dengelerin değişeceğini düşünmüyorum. (Tahmin: 0 - Oran: 2.90)

Toplam oran: 67.68. Oranlar değişiklik gösterebilir.