Bütün belediye işçileri böyle olsa Türkiye Ay'a değil Mars'a gider. Türkiye 5 dakika bile işten kaytarmayan bu adamı tanıyacak

Bütün belediye işçileri böyle olsa Türkiye Ay'a değil Mars'a gider. Türkiye 5 dakika bile işten kaytarmayan bu adamı tanıyacak
Gazeteci Ersin Turan, sosyal medyadaki Ortaca-Haber- Yaşam grubunda, Muğla Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görevli olan ve çevresinden çalışkanlığıyla takdir toplayan Aydın Yavuz’un hikayesini paylaştı.

Bütün belediye işçileri böyle olsa Türkiye Ay'a değil Mars'a gider. Türkiye 5 dakika bile işten kaytarmayan bu adamı tanıyacak

Gazeteci Ersin Turan, sosyal medyada aktif sayfalar arasında yer alan Ortaca- Haber- Yaşam grubunda, Muğla Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görevli Aydın Yavuz’un çalışma azmini, Muğlalılar ve Türkiye’ye duyurdu.

Turan, Dalyan merkeze indiğinde Yavuz’u sürekli çalışırken gördüğünü belirterek, “Dalyan''a ne zaman insem bu arkadaş yerlerde… Bir dakika da arazi ol be hiç mi yorulmuyorsun'''' diyesim geliyor içimden ama diyemiyorum... Aydın Yavuz kusuruma bakma ismini yazdım ama yazmasam kendimi suçlu hisseder sana da haksızlık etmiş olurdum” dedi.

Gazeteci Ersin Turan’ın konu hakkında yaptığı paylaşımın tamamı şu şekilde:

BU ARKADAŞA TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Adı, Aydın Yavuz.. Bu resmi çektiğimden haberi yok. "Kendisini de tanımam. Muğla Büyükşehir Belediyesi park Bahçeler Müdürlüğünde çalışıyor.

Ne zaman Dalyan''a insem bu arkadaşı dizlerinin üzerinde Atatürk caddesindeki orta refüjde taa dört yoldan başlayıp kaplumbağanın oraya kadar olan kısımda bu şekilde çalışırken görüyorum.

Bir dakika ara vermeden, her gün orta refüjdeki çiçeklerin bakımını yapıyor. İnsanlıktan nasip almamış iki ayaklı varlıkların özellikle geceleyin kafayı bulanların orta refüje sallayıp attıkları bira kutularını boş şişeleri, sigara izmaritlerini tek tek elleriyle her gün toplayıp temizliyor bu arkadaş. Hem de bir baştan bir başa sil baştan defalarca gidip gelerek.

''''Dalyan''a ne zaman insem bu arkadaş yerlerde… Bir dakika da arazi ol be hiç mi yorulmuyorsun'''' diyesim geliyor içimden ama diyemiyorum....

Aydın Yavuz kusuruma bakma ismini yazdım ama yazmasam kendimi suçlu hisseder sana da haksızlık etmiş olurdum.

MBB böyle bir elemanı olduğu için kutluyorum. Böyle özveriyle işini yapan Aydın Yavuz aldığın para ananın ak sütü gibi helal olsun kardeşim. Bu arada Allah senden razı olsun.

Ha bu arada diğer işçi, kardeşlerim alınmasın. Beden gücüyle çalışan arkadaşları hiç ayırt etmem. Her zaman onların yanında oldum. Beni bilirler. İyi ki varlar.