Yeniçağ'ın ortaya çıkardığı skandalın ardından Valilik harekete geçti

Yeniçağ'ın ortaya çıkardığı skandalın ardından Valilik harekete geçti
AKP'li Eldivan Belediyesi'nde kurulan sözde mahkeme ile vatandaşın ilçeden sürüldüğünü gösteren görüntülerin ardından Çankırı Valiliği inceleme başlattı.

Çankırı''nın Eldivan İlçesi''nde AKP''li Belediye Başkanı Mustafa Lafcı''nın belediye makamında kurduğu sözde mahkeme ile bir vatandaşı ilçeden kovduğu ortaya çıkmıştı. Yeniçağ Gazetesi''nin ortaya çıkardığı görüntülerin ardından Çankırı Valiliği''nden açıklama geldi.

Çankırı Valiliği, Eldivan Belediye Başkanlığı makamında çekilen görüntüyle ve söz konusu haberlerle ilgili İçişleri Bakanlığı''nca inceleme başlatıldığını duyurdu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, bazı basın ve yayın organları ile sosyal medya üzerinden yayınlanan, Eldivan Belediye Başkanının makamında çekilen görüntülere ilişkin, şu ifadeye yer verildi:

"Bazı basın ve yayın organları ile sosyal medya üzerinden ilimiz Eldivan ilçe Belediye Başkanının bir vatandaşı ilçeden kovduğuyla ilgili yayınlanan video görüntüsü ve Haberler hakkında İçişleri Bakanlığımızca araştırma/inceleme başlatılmıştır."

Konunun müfettiş marifetiyle inceleneceği ve sonuç hakkında kamuoyunun bilgilendirileceği kaydedildi.

İşte o açıklama:

İlgili Haberler