Çarpışma yeni bölümde neler olacak?

Çarpışma yeni bölümde neler olacak?
Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu’nun paylaştığı Çarpışma dizisi yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Son bölümü ile sosyal medyada büyük bir etki bırakan dizinin yeni bölümü ile ilgili tüm detaylar.

Perşembe günlerinin sevilen dizisi Çarpışma’nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kadir ile Veli arasındaki soğuk savaş devam edecek mi? Kadir içerideki haini yakalayacak mı? İşte son detaylar. 

ÇARPIŞMA SON BÖLÜMDE NE OLDU

Kerem’in, annesinin öldürüldüğünü düşünerek yaşadığı korku ve panik hali, Serpil’i ansızın karşısında görmesiyle yerini mutluluk ve sevince bırakır. Zeynep, Kadir’in annesini bulmasına yardımcı olabilmek için tehlikeli bir işe soyunur. Cemre, Kerem’in gelecekleriyle ilgili kafasındaki duvarları yıkacak büyük bir adım atar. Veli’nin Zeynep’e ve Aylin’e olan saplantılı sevgisi çok tehlikeli bir hal alır. Kadir’in, Galip’ten aldığı paranın, adli emanetten alınıp hazineye sevk edileceği haberi Veli’nin iştahını kabartır. Parayı çalmak için plan yapar ve güzergâh üzerine pusu kurar. Adalı’ya da kendisine engel olmaması için oyun oynar. Veli’nin adamları ile polisler arasında şiddetli bir çatışma çıkar. Ama bu kez Adalı, Veli’nin tekerine taş koyacaktır. Kadir, emniyetteki hainin Meltem olduğunu çözer. Aynı anlarda Veli, Meltem’e; Kadir’in, Zeynep’in, Cemre’nin ve Kerem’in de çok yakından tanıdığı birini öldürmesi için talimat verir. Ancak, Meltem’i takibe alan Adalı da birden kendini ateş çemberinin içinde ve ölümle yüz yüze bulur.

ÇARPIŞMA SON BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Kadir’in Haydar’a emniyette ikinci bir muhbirin olduğunu söylüyor. Adem, Veli’den öfkeyle hesap sorarken, Adalı’yla buluştuğu anlardaki soğukkanlılığı dikkat çekiyor. Kadir’in otomobilinin kar maskeli adamlarca kurşun yağmuruna tutulduğu anlarda heyecan ve gerilim yükselirken, hız kazanan Cemre – Kerem arkadaşlığına Meral’in gölge düşürmeye çalıştığı görülüyor. Veli’yle buluşan Zeynep’in, neden böylesine tehlikeli bir adım attığı sorusu akıllara gelirken, aralarındaki mesaj ve soru işaretleriyle dolu konuşmaları merak uyandırıyor.

Kadir’in Zeynep’e romantik bir sürpriz yaptığının görüldüğü tanıtımda, bir grup Sarıyerspor taraftarını, bayrakları ile ansızın evin önünde gören Kadir de çok şaşırıyor. Meral, Kerem ile Cemre arasında çok büyük bir kriz yaratabilecek şeytani bir hamlede bulunurken, Selim’in Veli’ye ‘Sen ölüme koşuyorsun!’ sözleri dikkat çekiyor. Silahlı soyguna kalkışan Yakup ve Cemil ile onlara destek veren sürpriz bir isim, girdikleri evden çıkıp, tam yakayı kurtardık dedikleri anda karşılarında hiç ummadıkları birini buluyor! Veli’den habersiz Selim’in ofisine gelen Asiye ile Zeynep’in karşı karşıya geldikleri anlarda ise heyecan yükseliyor.

ÇARPIŞMA BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Perşembe günlerinin sevilen dizisi Çarpışma 10. yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak.