Çatılar uçtu, ağaçlar araçların üstüne devrildi, minare yıkıldı! Fırtına Manisa'nın altını üstüne getirdi

Çatılar uçtu, ağaçlar araçların üstüne devrildi, minare yıkıldı! Fırtına Manisa'nın altını üstüne getirdi
Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde, fırtına bazı evlerin çatılarını uçururken, ağaçlar otomobillerin üzerine devrildi. Aşıklar camisinin minaresi de şiddetli rüzgara dayanamayarak yıkıldı. Olayda şans eseri yaralanan olmadı.

Alaşehir ilçesinde, şiddetli fırtına ve yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Beşeylül Mahallesi'nde bulunan 3 katlı bir binanın çatısı fırtına nedeniyle yola uçtu. İstasyon Mahallesinde de fırtına nedeniyle bir ağaç otomobilin üzerine devrildi.

Akkeçili Mahallesi mevkiinde bulunan üzüm bağları ise fırtına nedeniyle yan yattı. Lisan Uysal’a ait bahçede bulunan ceviz ağacını yıklırken, şeftali, erik ağaçları da fırtına da yan yattı.

Maddi zarara uğradığını belirten Lisan Uysal, "Bahçede geziyordum, birden çıkan fırtına ile birlikte yağmur yağarken, şiddetli rüzgar ağaçları devirdi, meyveler yere döküldü, kendimi evin içine zor attım" dedi.

MİNARE YERLE BİR

Selendi ilçesinde, etkili olan fırtınada Aşıklar camisinin minaresi devrildi. Olayda şans eseri yaralanan olmadı. Akşam saatlerinde etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle, Aşıklar Camii'nin minaresi devrildi.

Olayda şans eseri yaralanan olmazken, minarenin yıkıldığını fark eden vatandaşlar, durumu sağlık, polis, itaiye ve zabıta ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler çevre güvenliğini aldı.

Yola devrilen cami minaresinin molozları, belediye ekiplerince temizlendi.

siddetli-firtina-cami-minaresini-devirdi-3104-dhaphoto7.jpgsiddetli-firtina-cami-minaresini-devirdi-3104-dhaphoto4.jpgsiddetli-firtina-cami-minaresini-devirdi-3104-dhaphoto3.jpgsiddetli-firtina-cami-minaresini-devirdi-3104-dhaphoto2.jpgfirtina-alasehirde-hayati-olumsuz-etkiledi-6866-dhaphoto4.jpgfirtina-alasehirde-hayati-olumsuz-etkiledi-6866-dhaphoto3.jpgfirtina-alasehirde-hayati-olumsuz-etkiledi-6866-dhaphoto2.jpgfirtina-alasehirde-hayati-olumsuz-etkiledi-6866-dhaphoto1.jpg