Çaykur Rizespor Galatasaray maç özeti izle 2-3 Rize GS geniş özet izle

Çaykur Rizespor Galatasaray maç özeti izle 2-3 Rize GS geniş özet izle
Çaykur Rizespor Galatasaray maç özeti izlemek isteyen taraftarlar arayışta. Süper Lig’de 7. hafta maçında Çaykur Rizespor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Rize GS maçı geniş özeti burada.

Çaykur Rizespor Galatasaray maç özeti izle 2-3 Rize GS geniş özet izle

Süper Lig 7. hafta maçında Galatasaray deplasmanda Çaykur Rizespor’a konuk oldu. İlk yarısı 2-1 Çaykur Rizespor’un üstünlüğü ile sona eren mücadeleyi Galatasaray 3-2 kazandı.

Şu anada kadar Galatasaray’ın gollerini Mostafa Mohamed (2) ile Morutan atarken; Çaykur Rizespor’un golleri ise J. Pohjanpalo’dan (2) geldi.

5'' GOL! Ceza sahası içinde topu kontrol eden Mohamed, sol ayağıyla sert vurdu ve topu ağlara gönderdi: 0-1.

18'' GOL! Sabo ceza sahası içi sol çaprazından topu içeriye çevirdi, kale sahası içinde Pohjanpalo vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi: 1-1.

26'' GOL! Sol kanattan kullanılan köşe vuruşu sonrası Selim vuruşunu yaptı, rakipten dönen topu Pohjanpalo tamamladı ve ağları havalandırdı: 2-1.

75'' GOL! Ömer Bayram''ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Mohamed, vuruşunu yaptı ve yerden giden top ağlarla buluştu: 2-2.

86'' KIRMIZI KART! Berkan, Phiri''ye ceza sahası içinde yaptığı penaltının ardından direkt kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

90'' + 11'' GOL! Diagne sağ kanattan ceza alanına girdi, topu içeriye çıkardı, kale sahası içinde Morutan dokunuşu yaptı ve topu ağlarla buluşturdu: 2-3.

Çaykur Rizespor Galatasaray özet izle

İlk 11''ler:

Galatasaray''ın ilk onbiri: Muslera, Yedlin, Alpaslan, Nelsson, Van Aanholt, Berkan, Cicaldau, Taylan, Feghouli, Babel, Mohamed.

Çaykur Rizespor''un ilk onbiri: Gökhan, Boyd, Selim, Holmen, Cemali, Dabo, Djokovic, Aminu, Boldrin, Sabo, Pohjanpalo.