Çekya'da avcının tüfeğini geyik çaldı. Şaka değil gerçek

Çekya'da avcının tüfeğini geyik çaldı. Şaka değil gerçek
Çekya'da geyik avına çıkan avcıların karşısına koşarak bir geyik çıktı. Geyik, bir avcının ceketinin kolunu boynuzuyla yırttı. Avcının elindeki tüfek geyiğin boynuzuna takıldı. Geyik tüfekli birlikte gözden kayboldu. Tüm aramalara rağmen tüfek bulunamadı. 

Independent Türkçe'nin haberine göre, Avusturya sınırından çok uzakta olmayan Horni Plana kasabası yakınlarındaki ormanda avcılar geyik avına çıktı. Avcıların köpeğinden ürken geyik, koşarak avcıların arasına daldı.

Bir anda karşılarına çıkan geyiği gören avcılar donup kaldı. Geyik bir avcının ceketinin kolunu yırtarken, avcının elindeki 22 Hornet model mükerrer ateşli tüfek hayvanın boynuzlarına takıldı. Geyik tüfekle birlikte gözden kayboldu.

Çek polisi, "Avcının sol elinde asılı tüfek, neyse ki cephanesi ve şarjörü olmadan, geyiğin boynuzuna takıldı ve hayvanla birlikte ortadan kayboldu" açıklamasını yaptı.

Polis, tüfeğe rastlayanların silahı en yakın polis birimine teslim etmesi gerektiğini belirtti. Hem avcı hem de yetkililer ormanı aradı fakat tüfeği bulamadı. Kayıp tüfek hadisesi, Silah ve Mühimmat Yasası uyarınca polise bildirildi.

uuuuuuuu-003.jpg