MHP’nin oyunu çalan, para sayarken yakalandı!

MHP’nin oyunu çalan, para sayarken yakalandı!
MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, "Hırsızlığın ve yolsuzluğun ustalarının MHP'nin yükselişini önlemeye çalışmaları, hesabını veremeyecekleri ölçüde günaha ve suça battıklarını göstermektedir" görüşünü dile getirdi.

MHP’nin oyunu çalan, para sayarken yakalandı!

Çetin, yaptığı yazılı açıklamada, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bazı medya kuruluşlarının MHP korkularının şaşırtıcı olmadığını" belirterek, "Tayyip Erdoğan'ın 'Alo Fatih'hattı üzerinden besleme medyasına sürekli MHP sansürü uygulatması, milliyetçi ülkücü hareket için bir şeref madalyasıdır. Ey Tayyip Erdoğan, Alo Fatih hattının yanı sıra, Alo Kandil, Alo Apo gibi kaç tane hatta sahipsin? Milletin seçilmiş temsilcisi misin, yoksa bir paralel örgütün lideri misin?" ifadesini kullandı.

AKP tarafından engellemelere maruz bırakılmanın MHP'nin doğruluğunun şaşmaz delili olduğunu kaydeden Çetin, iktidarın Türk milliyetçilerinin büyümesinden rahatsız olduğunu savundu. Çetin, açıklamasında şunları kaydetti:
 "Hırsızlığın ve yolsuzluğun ustalarının ellerindeki büyük gücü kullanarak MHP'nin yükselişini önlemeye çalışmaları, hesabını veremeyecekleri ölçüde günaha ve suça battıklarını göstermektedir. Apo ile bir masada oturmuş Fatih'le Tayyip'i buluşturan aynı sevdadır. Millete küfredenlere en büyük ihaleyi veren zihniyetin, MHP'nin anketlerdeki yükselişine ve hatta ekrandaki bir alt yazıya dahi endişeyle bakmasına şaşmamalıdır. Ağızlarına sakız ettikleri milli irade masalına rağmen MHP oylarını çalanlar, yatak odalarındaki para sayma makineleriyle milletin parasını sayarken yakalanmışlardır. MHP'nin sesini kısmakta bu kadar ısrarcı olduğuna bakılırsa, Erdoğan'ın korkusunun ardında daha başka kabahatler de gizlidir." 
AKP hükümetinin Kıbrıs politikasını da eleştiren Çetin, "Erdoğan hükümeti gidicidir ancak gidişinin önüne Kıbrıs'ın pazarlık masasına konması çok çirkin bir alış veriştir." dedi.