CHP'li Faik Öztrak'tan Süleyman Soylu'ya sert sözler

CHP'li Faik Öztrak'tan Süleyman Soylu'ya sert sözler
CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun devlet memurları için yaptığı uyarıya tepki gösteren İçişleri Bakanı Soylu'ya, sert çıkıştı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, partisinin genel merkezinde Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sürerken, gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Öztrak, "Hafta sonu genel başkanımız, Erdoğan Şahsım Hükümeti tarafından hukuku ve yasaları çiğnemeye zorlanan devlet memurlarına hem sahip çıktı hem de hukuksuz emirlere uyan yasaların işlemesini engelleyen memurları açıkça ikaz etti. Genel başkanımızın yaptığı, Erdoğan ve saray sosyetesini çok rahatsız etti. En çok da bir zamanlar Gülen örgütüne övgüler düzen, sonra da etmedik hakaret bırakmadan Erdoğan’a kapı kulu olan, siyasi hayati dönmekle geçmiş, siyasi zübüklüğün kitabını yazmış İçişleri Bakanı’nı..." ifadelerini kullandı.

Öztrak, "Türkiye’nin sorunları çoktur. Ama çözümsüz değildir. Çözümün olmazsa olmaz ilk adımı, varlığının hikmetini kaybetmiş, milletin ufkunu karartmış Erdoğan Şahsım Hükümetini biran evvel sandıkta göndermektir. CHP iktidara hazırdır. Yeni kurumlarla, yeni kurallarla, yeni Kadrolarla ülkemizi ayağa kaldırmaya hazırdır" dedi. Cumhurbaşkanlığı''na ayrılan bütçenin her yıl arttığını vurgulayan Öztrak, "Fedakarlığı millet yapıyor, cefayı millet çekiyor, sefayı da Erdoğan ve saray sosyetesi sürüyor. İşte biz bu nedenle Erdoğan Şahsım Hükümeti varlığını, hikmetini kaybetmiştir diyoruz. Aç doyar, aç gözlü doymaz demişler. Saraydakiler hali tam da bu" dedi.

İlgili Haberler