12 TL'yi gören euronun vatanı Paris'te tatil yapan Berat Albayrak'a Erdoğan ricası

12 TL'yi gören euronun vatanı Paris'te tatil yapan Berat Albayrak'a Erdoğan ricası
Paris’te tatil yaptığı görüntülenen Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak’a CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım Erdoğan ‘rica’sında bulundu.

Dolar 11, 23 seviyelerinde rekor kırarken Euro da 12 TL’yi gördü. Geçen yıl sosyal medyadan istifasını duyuran Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak’ın Paris’te tatil yaptığına ilişkin görüntüler sosyal medya paylaşıldı.

Hangi tarihte çekildiği bilinmeyen fotoğraflarda Albayrak''ın ailesiyle birlikte Sacré-cœur Bazilikası''nın önünde olduğu görülüyor. Dolar kurunun 11 lirayı geçtiği günlerde Albayrak''ın Paris''te tatil yaptığı görüntüler tepki çekmişti.

EURO’NUN MEMLEKETİNDE TATİL YAPIYOR

Cumhuriyet’te yer alan habere göre görüntüleri hatırlatan CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, “Ekonominin batmasından sorumlu Bakan Damat Bey, keyif tatili yapmaya Paris’e gitmiş. Sağa sola sırıtarak ‘dolarla mı maaş alıyorsunuz’ diyen Damat Bakan, 12 TL’yi gören Euro’nun memleketi Fransa’da aile tatili yapıyor maşallah” diye yazdı.

“DAMAT BEY’DEN BİR RİCAMIZ OLACAK”

Yalım, sözlerine şöyle devam etti: “Damat Bey Fransa’da tatil yaparken, kayınpederi burada milletin canına okuyor. Aile şirketi gibi yönetilen Türkiye’de ise halk zamlarla, ekmek kuyruklarıyla, işsizlikle, asgari ücretle boğuşuyor. Bizim temennimiz ise bir an önce sandığın halkın önüne gelmesi ve erken seçim yapılması. Sonrasında ise Damat Bey’den bir ricamız olacak. Paris tatilinize kayınpederinizi de alın ve mümkünse bu milletten olabildiğince uzak durun.”

 

İlgili Haberler