CHP'nin Antalya adayı Böcek: 20 yıldır çözüm üretiyorum

CHP'nin Antalya adayı Böcek: 20 yıldır çözüm üretiyorum
CHP tarafından Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "20 yıldır bu sorunlara çözümler üretiyorum ve üretmeye devam edeceğim" dedi.

Muhittin Böcek, Cumhuriyet'ten Leyla Kılıç'a konuştu.

"Yaptığınız birçok projede ödül aldınız. Belediyecilik anlayışınız nedir?" sorusuna Böcek, şu yanıtı verdi:

Belediyecilik öyle bir iştir ki her yeni dönemde yapılan yatırım bir yatırım daha ister. Seçim bildirgelerinde yazdığımız ne varsa sadece onları gerçekleştirmekle kalmadık hep üzerine bir şeyler koyarak hareket ettik. 20 yıllık belediye başkanlığım süresi içinde, vicdanımı rahatsız edecek hiçbir şeyin altına imza atmadım, tutamayacağım sözü asla vermedim. Gerçekleştirdiğimiz her projede temel önceliğim, halkımızın daha mutlu ve huzurlu olmasına yönelikti. Geriye dönüp baktığımda, bunu birlikte başardığımızı da görmekten büyük mutluluk duyuyorum. 7'den 77'ye Antalya'da yaşayan yurttaşlarımızı mutlu etmek, onların daha yaşanır bir kente sahip olması, bitmek bilmeyen sorunlarına çözüm bulmak ve ihtiyaçlarına karşılık vermek temel hizmet anlayışım olacak. Çünkü 20 yıldır bu sorunlara çözümler üretiyorum ve üretmeye devam edeceğim.

'OLMAYACAK ŞEYLERİ GÜNDEME GETİRMEM'

"Ben olmayacak şeyleri gündeme getirmem çünkü kent ve kentli adına taleplerde bulunurum. Barışla, dostlukla, siyaset yapmadan, yaşayan insanların istekleri doğrultusunda Antalya'yı birlikte yöneteceğiz" diyen Böcek, sözlerine şöyle devam etti:

Antalya'daki sıkıntıları,0 büyükşehir meclis üyesi de olduğum için tüm ilçelerin sorunlarını biliyorum. Kişisel çıkar ve ranta yönelik değil, halkın ihtiyaç ve taleplerine yönelik projeler üreteceğiz. Gazipaşa'dan Kaş'a kadar ulaşım, çevre, tarihi alanların korunması gibi sorunlar var. Taş ocaklarına sınırlandırma getirerek yenilenebilir enerji ile Antalya'yı kalkındırabiliriz. Çevreci olmamız lazım. Tarihini, doğasını, çevresini hep birlikte korumak zorundayız. 31 Mart 2019 sabahına kadar kapı kapı gezerek, Antalya'da ulaşılmadık bir karış yer bırakmayacağız. Çalışmalarımızda ayrımcı ve dışlayıcı değil, birleştirici ve bütünleştirici bir dil kullanacağız.