Hayat Bilgisi Kikirik'in son hali görenleri şaşırttı

Hayat Bilgisi Kikirik'in son hali görenleri şaşırttı
Türk televizyon tarihinin unutulmayan gençlik dizileri arasında yer alan Hayat Bilgisi'nin oyuncularından 'Kikirik' lakaplı Çisil Oral, yaptırdığı estetiklerle tanınmaz hale geldi. Oral, aradan geçen zamanda birçok estetik operasyon geçirdi.

Bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi dizisinde ''Kikirik'' lakaplı Biricik karakterine hayat veren Çisil Oral, geçirdiği estetik operasyonlar sonrası deyim yerindeyse bambaşka biri oldu.

Türk televizyon tarihinin unutulmayan gençlik dizileri arasında yer alan Hayat Bilgisi''nin oyuncuları aradan geçen yıllarda değişimleriyle merak konusu oldu. Bu isimlerden biri de Çisil Oral... Dizide ''Kikirik'' karakterini canlandıran Oral, aradan geçen zamanda birçok estetik operasyon geçirdi.

"İNSAN ANCAK BU KADAR DEĞİŞEBİLİR"

Yaptırdığı estetik ameliyatlar sonrası ciddi bir değişime uğrayan Çisil Oral, son haliyle hayranlarının ağızlarını açık bıraktı. Eski halinden eser kalmayan 42 yaşındaki oyuncunun sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafları görenler "Bambaşka biri olmuşsun", "İnsan ancak bu kadar değişebilir" şeklinde yorumlar yaptı.

İŞTE ÇİSİL ORAL''IN SON HALİ:

ÇİSİL ORAL KİMDİR?

17 Nisan 1979 İstanbul doğumlu olan oyuncu Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü''nden mezun olmuştur. Hayat Bilgisi dizisinin ardından ekranlarda pek görünmeyen Çisil Oral radyo programları sundu. Şimdilerde ise TV8,5 ekranlarında yer alıyor. 

Dizi ve filmlerden uzak duran Çisil Oral, verdiği bir röportajda hayranlarına şunları söylemişti: 

"Ekrana hiç ara vermedim, bundan dolayı geri dönmek gibi bir durumun içinde değilim. Sanırım bu düşünce şundan kaynaklanıyor, ''Hayat Bilgisi'' o dönem kendi çizgisinde çok popüler olan bir televizyon dizisiydi, daha sonra tiyatro ve sinemanın dışında televizyonda pek çok iş yaptım ama ''Hayat Bilgisi''nin gölgesinde kaldı ve gözden kaçtı sanırım.Biraz da senaryosunu kendi yazdığım işleri hayata geçirmenin peşine çok düştüm, bu da böyle bir algıya sebep olmuş olabilir..."