Çukur son bölüm ve 2. sezon 13. bölüm fragmanı

Çukur son bölüm ve 2. sezon 13. bölüm fragmanı
Her bölümü büyük ilgiyle takip edilen Çukur bu akşam son bölümüyle ekranlara gelecek. Vartolu Çeto ile karşı karşıya geliyor. Hemen ardından da Çukur 2. sezon 13. bölüm fragmanı yayınlanacak mı...

Çukur son bölümü bu akşam izleyicisi ile buluşacak. Büyük bir ilgi ve alakayla takip edilen Çukur 2. sezon 12. bölüm fragmanı yayınlanacak mı? Sorusu sıkça aranılan kelimelerin başında yer alıyor. Hem reytingler de hem sosyal medyada birinci gelen Çukur'un son bölümünde; Sena karşısında Mahsun'u görünce büyük şaşkınlık yaşıyor. Öte yandan Yamaç Karakuzular içerisindeki ajanı ile bir anlaşma yapıyor. Geçtiğimiz fragmanında Vartolu Saadet'i ve bebeğini görmüştü. Onların iyiliği için mücadeleyi bırakmayan Vartolu Çeto ile karşı karşıya geliyor. "Bu hikayenin kötü adamı sizsiniz anladık. Ammavelakin insanların tehammül sınırları oluyor. O seviyeye getirmemek lazım." diyor. 

ÇUKUR 2. SEZON 13. BÖLÜM FRAGMANI (ÇUKUR 46. BÖLÜM) YAYINLANDI MI

Çukur 2. sezon 13. bölüm fragmanı bu akşam yayınlanan son bölümünün ardından yayınlanması bekleniyor. Kanal tarafından yayınlanır yayınlanmaz haber sitemizde olacaktır.

ÇUKUR SON BÖLÜM NE OLDU

Çukur 45. Bölüm: Yamaç Vartolu’ya destek olmaya çalışırken Çeto’nun, “Bu gece o rövanşı alacağız!” sözleri başlayacak heyecan dolu mücadelenin sinyallerini veriyor. Mahsun’un Celasun’u öldüresiye dövdüğü, Karakuzuların tehditlerine tahammülü kalmayan Vartolu’nun, Çeto ile hesaplaşmasının gerilimi yükselttiği tanıtımda Ersoy’un Yamaç’a şartı merakla bekleniyor.