Çukur'da 49. bölümde neler olacak?

Çukur'da 49. bölümde neler olacak?
Çukur sevenler yeni bölümü merakla beklenirken yayınlanan fragmanlarla gelecek bölümden ipuçları seyirci ile buluştu. Son bölümden Yamaç’ın vurulması seyircide büyük bir şok yaratmıştı. İşte yeni bölümden detaylar...

Çukur’da yen bölüm fragmlarının yayınlanması ile sosyal medyada çok konuşuldu. Çukur dizisi 49. bölüm fragmanları seyircide acaba Çeto ölüyor mu? Yamaç’ı vuran kim? Gibi soruların sorulmasına neden oldu işte yeni bölümden ipuçları…

ÇUKUR'UN YENİ BÖLÜM FRAGMANI NELER OLDU

Çukur’un merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yamaç vurulması haberi Koçovalıları büyük bir üzüntüye boğmuştur. Yamaç hastaneye kaldırılmıştır. Tüm ailesi ve sevenleri Yamaç’tan gelecek haberi beklerken, Yamaç’ı vuran kişiyi aramaya başlayan Cumali ailesine o ismi bulacağına söz vermiştir. Medet’in söylediği sözler dikkat çekerken Yamaç’ı vuran Medet mi? Sorularını güçlendirmiştir. Çukur’da ise Karakuzular sıkıntıya düşmüştür. Fragmanın son sahnesinde ise Vartolu için Çeto ile hesaplaşma vakti gelmiştir. Yeni bölüm fragmanı Çukur izleyicilerini büyük bir merak sevk etti.

ÇETO ÖLÜYOR MU

Çukur dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çeto kaçarken Vartolu yakalanıyor ve ikiside birbirine silah çekiyor ve Vartolu “Çeto bey nereye" diye sorup vuruyor. Fragmandaki bu sahne ile acaba Çeto ölüyor ve diziden çıkıyor mu? Sorusunu izleyicilerin aklına getirdi. Diğer bir soruda Yamaç’ı vuran Çeto olabilir mi? Sorusu akıllara geldi. Çeto’nun durumu ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak. Çeto’nun diziden çıkabileceği iddiası çok konuşuluyor.

YAMAÇ’I VURAN CELASUN MU

Çukur’un yeni yayınlanan sahnesinde Yamaç’ın vurulma anı ile ilgili bir detay verildi. Yamaç’ın ormanda arabada inen kişiye şu farları kapat dedikten sonra o kişi tarafından vurulmuştu. İşte yeni sahnede o kişi Yamaç’ın yanına yaklaşır ve o görünen yüzün Celasun olduğu görülür. Yamaç’ın vurulduktan sonra söylediği sözler neden nedenden başka bir şey değildir. Yeni bölümde yine aksiyon dolu bir bölüm bekliyor ile ekranlara gelecek.

CUMALİ İLE VARTOLU’NUN HESAPLAŞMASI

Son bölümde Vartolu ve Cumali için hesaplaşma vakti gelmişti. Meraklan beklenen olayda yeni bölüm fragmanında Cumali Vartolu ’ya benim kardeşimi neden öldürdün? Diye sorar Vartolu’un cevabı ise keşke olmasaydı diye haykırır. Vartolu’un çıkış yaparak keşke bir Cumali Abimiz olsaydı elimizden tutsaydı çıkış yapar. Yamaç ölümle yaşam arasında savaşmaya devam ederken, Koçavalılar kendi arasında olayın yankılarını konuşmaya devam eder. Çeto ve Mahsun bir mekan basarlar. Yeni bölüm fragmanı izleyicide büyük bir merak uyandırdı.