Dünyan liderlerinin hepsi Atatürk'ün ayağına gelmişken... Erdoğan, "Düne kadar insanlar haritada Türkiye'nin yerini bile bilmiyordu" dedi

Dünyan liderlerinin hepsi Atatürk'ün ayağına gelmişken... Erdoğan, "Düne kadar insanlar haritada Türkiye'nin yerini bile bilmiyordu" dedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP İstanbul İl Teşkilatı'yla iftar yaptı. Erdoğan, "düne kadar dünyanın birçok yerinde Türkiye'nin haritada yerinin" bilinmediğini öne sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP''lilerle iftarda buluştu. Burada açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Düne kadar dünyanın birçok yerinde insanlar Türkiye''nin yerini haritada bile bilmiyordu." ifadelerini konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP İstanbul İl Teşkilatı''nda düzenlenen iftar programında konuştu.

Erdoğan''ın konuşmasından öne çıkanlar: 

Cumhur İttifakı olarak 2023 Haziran''ında hedefimize ulaşana kadar durup dinlenmeden çalışacağız. AK Parti''de görev üstlenmek her türlü mağdurların yanında olmak demektir. AK Parti 20 yıllık iktidarında kalkınma reformlarıyla gönüllerde yer etmiştir. Seçimlerdeki başarımızı geceli gündüzlü çalışarak ülkemize kazandırdığımız eserlere borçluyuz. Milletimiz bugün yaşanan sıkıntıları çözebilecek tek partinin AK Parti olduğunu biliyor.

Şu anda hamdediyorum. Arkadaşlarımın verdiği bilgiye göre 10 bin kardeşimiz bir araya gelmiştir. Bunun için yılın her günü milletimizle birlikte olmalıyız, milletimizin sevinciyle sevinmeliyiz.

"TÜRKİYE GELİŞTİKÇE TÜM DÜNYANIN DİKKATİNİ ÇEKİYOR"

Türkiye geliştikçe, büyüdükçe, güç ve imkan sahibi oldukça tüm bölgemizin hatta tüm dünyanın dikkatini üstünde toplamaya başladı. Türkiye''yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi haline getireceğiz. Çünkü biz "teşebbüs dahi edilemez" denilen ne varsa hepsini gerçekleştirdik. Demokratik reformlardan altyapı eserlerine yapılamaz denilen her şeyi başardık. Geçmişte ülkemizin önünde hangi engeller varsa hepsini yıkıp geçtik. Geçmişte terör örgütlerinin, vesayet odaklarının cirit attığı Türkiye bugün en güvenli ülkeler arasına girdi. 

Düne kadar dünyanın birçok yerinde insanlar Türkiye''nin yerini haritada bile bilmiyordu. Bugün Türkiye''yi tanımayan, bilmeyen çok az kişiye rastlayabilirsiniz. İnşallah Türkiye''yi dünyanın ilk 10 ekonomisine sokarak tüm dünyanın ortak buluşma noktasına getireceğiz. Şu ana kadar teşebbüs dahi edilemeyen ne varsa hepsini bir bir geliştirdik. Size yar etmezler dedikleri ne varsa onları da ülkemizin kazanç hanesine ekledik.

"ÜLKEMİZİ SAVAŞTAN UZAK TUTMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Biz ülkenin bugünkü sorunlarını çözeceğimizi söylüyoruz. Biz her gün milletimizi hepimizin canını yakan hayat pahalılığına karşı korumak için uğraşıyoruz. Biz eser, hizmet, vizyon diyoruz.  Bir hafta içerisinde Rusya Devlet Başkanı Putin ile 2 kez, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile aynı şekilde, BM Genel Sekreteri Guterres ile 2 kez görüştüm. Biz barışı nasıl sağlayacağız bunun için uğraşıyoruz. Biz her gün ülkemizi Rusya-Ukrayna Savaşı''nın etkilerinden uzak tutmak için çalışıyoruz. 


PKK''yı İstanbul Büyükşehir Belediyesi, belediyeye doldurmanın gayreti içerisinde ve dolduruyor. Bunların da hesabını soracağız. Bunların tek derdi sürekli sallanıp duran 6''lı masalarını ayakta tutmak. Sadece menfaatte, görünüşte birleşenlerin taksimatta ayrılmaları kaçınılmazdır.

İlgili Haberler