Turhan Çömez seçimlerin sonucunu açıkladı

Turhan Çömez seçimlerin sonucunu açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski doktoru Turhan Çömez, Erdoğan'ın 2023 seçimlerine yönelik "Artık kaybedecek çok şeyimiz" sözleri ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Çömez, "Bu seçim, kaybedecek çok şeyi olanlarla, kaybedecek bir şeyi olmayanlar arasında geçecek. Ve Erdoğan kaybedecek." dedi.

ATO Congresium''da AKP''nin Önceki Dönem Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısında, "İnşallah önümüzdeki şubat, mart aylarıyla birlikte enflasyonu da kontrol altına almış olarak yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Artık kaybedecek çok şeyimiz var" demişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın eski doktoru Turhan Çömez, bu açıklamaya göndermede bulunarak dikkat çekici bir paylaşım yaptı.

Çömez Twitter''dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

????Erdoğan: “Artık kaybedecek çok şeyimiz var.”
????Anlaşıldı.
Bu seçim,
????Kaybedecek çok şeyi olanlarla,
????Kaybedecek bir şeyi olmayanlar,
Arasında geçecek.
Ve Erdoğan kaybedecek,
????????Türkiye kazanacak.
Az kaldı.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Erdoğan söz konusu açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"İnşallah önümüzdeki şubat, mart aylarıyla birlikte enflasyonu da kontrol altına almış olarak yolumuza devam edeceğiz. (2023) Bu seçim, kızgınlıkla, kırgınlıkla, nefsaniyetle hareket edilebilecek bir seçim değildir. Büyük ve güçlü Türkiye''nin inşasından taviz vermemek için 2023 seçimlerini Meclis''te Cumhur İttifakı''nın, Cumhurbaşkanlığında bizim kazanmamız şarttır. Siyasi gücümüzle, diplomatik etkinlik, ekonomik büyüklük, eser ve hizmet altyapımızla farklı bir yerdeyiz. Daha açık bir ifadeyle artık kaybedecek çok şeyimiz var" diyen Erdoğan, "2023''te yanlış tercih durumunda küresel yönetim ve ekonomi sisteminin en üst ligindeki yerimizle bu ligin lokomotif ülkeleri arasına girme fırsatımızı tehlikeye atmış olacağız"
 

İlgili Haberler